Der findes ikke nogen mere effektiv stemningsgiver end effekterne fra en lyskæde.

Der findes et hav af forskellig juletræsbelysning til indendørs brug, hvor nogle er med farver, mens andre er neutrale.

Med Tree Dazzler kan du få det hele i én lyskæde til juletræet, og juletræsbelysningen bliver tilmed en leg, da den styres ved hjælp af fjernbetjening.

Praktisk og smuk juletræsbelysning

Uanset type af traditionel lyskæde kender vi alle til, at når den pakkes ud hvert år, så er den viklet sammen i rod og knuder. Med Tree Dazzler er det slut med dette årlige tilfælde af sammenknudrede lyskæder.

Den praktiske juletræsbelysning er praktisk opbygget af en øvre ’top’, som sættes fast rundt om juletræets top. Herunder hænger der i alt 8 funklende lyskæder, der er jævnt fordelt i passende afstande, så det kan dække hele dit juletræ.

Ledningerne er flade, så de mindsker risikoen for knuder, når de pakkes sammen.

Denne konstruktion gør det både nemt at pynte juletræet og enkelt at pakke juletræsbelysningen sammen igen, så det er klar igen til næste år.

Med Tree Dazzler juletræslyskæden får du alt, hvad jule-hjertet begærer

Denne smarte, fleksible og praktiske juletræsbelysning kan tilfredsstille alle personer uanset omfanget af deres ønsker for belysning og lyseffekter.

Med fjernbetjeningen kan juletræsbelysningen indstilles til at skifte mellem en række funklende farver, eller det kan indstilles til at have samme, konstante farve.

De mange muligheder er særlig praktisk, når det handler om at skabe den rette julestemning. For nogle er det ønsket at have et stille, hvidt skær fra julebelysningen, mens det for andre er ønsket at have en mere funky belysning på juletræet.

Tree Dazzler kan tilgodese alle personlige julebelysningsbehov!

Med Tree Dazzler får du en lyskæde til juletræet med følgende detaljer og tilbehør:

  • Smart fjernbetjening som alle kan betjene
  • 16 forskellige farver og lysshows
  • I alt 64 små LED-pærer fordelt på 8 lyskæder
  • Enkelt og praktisk opsætning
  • Egner sig godt til træer mellem 1,8 – 2,3 meter højde

juletræsbelysning

Bestil din Tree Dazzler juletræsbelysning i dag og byd julen velkommen

Med denne smarte juletræsbelysning er der masser af grund til at anskaffe juletræet i god tid for at udnytte alle effekterne af Tree Dazzler. Uanset om der er børn i husstanden – eller barnlige sjæle, er der masser af mulighed for at skabe varme og kærlig julestemning i løbet af hele december.

For dem som ønsker et ekstra lysende juletræ, er det muligt at sætte både to og tre Tree Dazzler lyskæder sammen, som vil skabe en ekstra tæt juletræsbelysning.

 Se også det sjove julekostume her eller den syngende nissehue her.

Comments are closed.