Julemanden er december måneds hovedperson og alle børns ven. For mange er det en tradition i den ene eller anden sammenhæng at klæde sig ud som den kære mand med det hvide skæg og røde tøj.

Med en Piggy Back Julemand er der unik mulighed for at komme op på skuldrene af selveste julemanden og sammen med ham skabe julestemning, masser af grin og højt jule-humør.

Den ultimative nissedragt

Når du iklæder dig Piggy Back Julemandskostumet kommer det til at se ud som om, du sidder på skuldrene af julemanden, mens ”dine ben” hænger ned foran brystet på ham. Det er nemt at få disse look-a like-ben til at se ud som om, det er dine ved at fylde dem ud med stykker af stof eller tøj.

Med en one size størrelse er det ligetil for alle voksne at kunne blive transporteret af julemanden til ethvert arrangement og festlig begivenhed.

Med de medfølgende skoovertræk i sort stof er det ingen sag at få dine fødder kamufleret til at ligne julemandens sko.

Din overkrop vil være din egen, mens dine ben er dækket af julemanden. Derfor kan du sagtens iklæde dig din yndlings julesweater samt nissehue, så effekten af kostumet i sin helhed bliver gennemført.

  • Størrelse på dragt: one size
  • Materiale: polyester
  • Målgruppe: voksne
  • 1 par stof overtræk til sko medfølger

Vil du også se en sjov nissehue med musik? Så klik her.

Se prisen på kostumet her →

piggyback

Festlig stemning året rundt

Den stemningsskabende og underholdende nissedragt er selvfølgelig oplagt til julemånedens mange fester og sammenkomster. Der er sikkerhed for at blive julefrokostens midtpunkt med Piggy Back Julemandskostumet.

Men hvorfor ikke lade underholdningen komme til live hele året. Børn og barnlige sjæle vil uanset sæson komme i festlig stemning med underholdning af den charmerende nissedragt. Det kan både være som overraskelse til en børnefødselsdag, festligt indslag til sommerfesten eller en rund fødselsdag i familien og ikke mindst til fastelavn.

Der er masser af muligheder for at bringe stemning med Piggy Back Julemanden.

Køb din Piggy Back Julemand i dag og skab juleglæde

Børn elsker, når de voksne er med på deres lege og deltager i deres forestillingsuniverser med eventyr og oplevelser. Julen er vel nok den årstid, som for børnenes vedkommende er forbundet med de fleste eventyr og tilbagevendende fortællinger.

Udklædning er den mest nærværende måde at deltage i børnenes lege på, og med en Piggy Back Julemand er der garanti for at skabe både julestemning og underholdning hos både børnene og julefestens øvrige gæster.

Det er nemt at pakke den sjove nissedragt ned igen, så den kan anvendes til en anden festlig lejlighed i selskab med f.eks. kollegaer, naboer eller venner.

Se prisen på kostumet her →

Comments are closed.