infoboks

Der findes mange sjove, skøre og fantastiske opfindelser, som kan være med til at gøre hverdagen nemmere. Vi er mange som elsker gadgets, og til stadighed kommer hjem med en fiffig ny dims. Hvorfor ikke bruge interessen for gadgets, til at få et grønnere fokus ind i hverdagen? Der findes nemlig mange bæredygtige gadgets, som kan gøre din hverdag både sjovere, og grønnere.  

Kombination af flot design og bæredygtighed 

Der er heldigvis blevet større fokus på bæredygtighed, og en grønnere omstilling, i løbet af de seneste år. Mange af os prøver at vælge løsninger som gavner miljøet, og er derfor åbne for at bringe mere bæredygtige gadgets ind i vores hjem. Samtidig er der stor fokus på design, og interiør, rundt i de danske hjem. Dette stiller selvfølgelig udviklere og designere af gadgets, på en stor opgave. Der skal nemlig gerne være et spændende design, på de bæredygtige gadgets. 

Nogle eksempler på bæredygtige gadgets finder du i de elektroniske gadgets. Det kan være ved at bruge genopladelige batterier, eller et oplader-træ, som bruger solceller til at genoplade din telefon. Nye gadgets kan hurtig koste lidt penge, det kan derfor være en god ide at du køber på det rigtige tidspunkt. Du finder elektroniske gadgets på black friday til en god pris. Hvis du er heldig, kan det være du gør et grønt kup. 

Bæredygtige gadgets bruger vedvarende energikilder 

Mange af de nye grønne gadgets, er designet sådan at de bruger vedvarende energikilder. Det kan f.eks. være solenergi, vandkraft og vindkraft. Hvis du kan lige at følge med  vejr og vind, så kan det investere i en vejrstation som bliver drevet af vandenergi.  

Hvis du er en af mange som kan lide at starte dagen med et brusebad, så er det flere gadgets som kan være med til at give dig en grønnere start på dagen. Du kan investere i et nyt brushoved, som begrænser vandforbruget. Du kan faktisk spare op til 70% af det vand du normalt bruger hver morgen, ved at bruge et brushoved som sparer på vandet. Hvis du kan lide at høre morgenradio til dit morgenbad, så kan du med fordel købe en radio, som bliver drevet af vandkraft. Faktisk kan radioen servere dine morgennyheder, på kraften fra dit brusebad.  

Der findes selvfølgelig også en gadget som kan være med til at tidsindstille dit bad, så du er sikker på at tiden ikke løber fra dig, mens vandet løber.  

 

Comments are closed.