infoboks

De fleste af os drømmer om et liv, hvor man ikke nødvendigvis skal ud af døren for at tjene penge, men bare kunne tjene penge, når som helst, hvor som helst. Hvis du er en af dem som har lignende drøm, så er du havet på det rette sted, for i denne artikel vil vi give dig 5 tips til at tjene penge, som kan klares fra din egen sofa. Hvis du ikke kan få nok, så findes der flere forslag til at tjene penge online her.

Spørgeskemaer

En af de mest simple måder at tjene penge hjemmefra, er ved at tjene penge på at besvare spørgeskemaer. Der er nemlig ingen snyd i denne type indtjening, som mange ellers går og tror. De virksomheder der laver spørgeskemaerne, får nemlig penge af de virksomheder som spørgeskemaerne handler om, til at skaffe deltagere. Derefter vil virksomhederne der laver spørgeskemaerne samle disse informationer, og vidergiver dem til virksomhederne som de arbejder sammen med, så disse virksomheder kan forbedre de områder som de har fået feedback omkring. Det er altså en win-win for både virksomhederne og deltagerne af disse spørgeskemaer. Du bliver måske ikke rig, men du burde sagtens kunne tjene 500 kroner ekstra om måneden ved dette. Et af de steder er dette.

Sådan gør du: Alt du skal gøre, er at oprette dig hos de forskellige spørgeskeme firmaer, og derefter begynde at besvare de forskellige spørgeskemaer. Der går ikke længe før du begynder at kunne få trukket dine penge ud, men der er dog ofte et minimum du skal have tjent for at kunne trække pengene ud igen, men som du rimelig hurtigt burde kunne opnå.

Start en blog

Det her er ikke en af de tips som sørger for at du tjener en masse penge allerede i dag. Du vil sandsynligvis aldrig finde et råd, hvor det sker alligevel, for hvis det fandtes, så havde alle gjort det. Men hvis du starter en blog, så vil du i løbet af rimelig kort tid, faktisk kunne skabe en indtjening som kan blive langt større end du nogensinde har drømt om. Det er altså ikke for sjov at der er bloggere der lever af at blogge, for disse bloggere tjener ofte utroligt store summer penge på deres blogs. Det er ikke sikker at du ender med at leve som de kendte bloggere med det samme, men indenfor ikke alt for lang tid, så burde du sagtens kunne få en fornuftig ekstra indtjening, som er et fint ekstra boost til din almindelige løn. Denne ekstra indtjening kan måske betale en ekstra ferie om året, eller måske kan den dække udgifterne til fødselsdags- og julegaver i løbet af året.

Sådan gør du: For at starte en blog, så skal du finde et domænenavn som eksempelvis gadgetsjov.dk som du tænker passer til det emne du vil blogge om. Derefter skal du finde købe hosting til din hjemmeside. Du kan ofte købe begge dele samme sted, som gør det langt lettere for dig. Nu skal du bare have oprettet din hjemmeside med et system som eksempelvis WordPress, som er det mest kendte i verden. Hos de fleste udbydere af domæner og hosting, så er der en 1 click installer, som gør at du med et enkelt klik kan oprette din hjemmeside. Og vupti, så er du i gang med din blog.
Når du har fået godt gang i den, så skal du blot i gang med at placere reklamer rundt omkring på bloggen, og så er du faktisk i gang.

Held og lykke med det hele.

Comments are closed.