infoboks

PC spil kan være dyre, og er man typen, der altid skal have de nyeste og de bedste spil, så kan det godt blive en omkostelig affære at være gamer. Er du storforbruger af computerspil, og kan det godt mærkes på din privatøkonomi, så bør du benytte dig af vores gode tips. Vi kommer nemlig med konkrete tips til at spare penge på PC spil i denne artikel.

Køb dine computerspil digitalt

I 2021 er det fortsat muligt at købe fysiske computerspil, men det er ingen hemmelighed, at flere og flere spil købes og downloades online. Når du køber spillene digitalt, så får du typisk tilsendt en spilkode, som du kan indløse online, hvorefter du kan downloade spillet. Det kan du f.eks. gøre gennem platformen Steam (en virtuel spilreol så at sige).

Det er både nemt og hurtigt at købe og downloade spil digitalt, og så er der endnu en fordel; det er typisk en billigere løsning end at købe fysiske spil. Kan du spare lidt procenter ved at købe dine spil digitalt, så bør du klart overveje det.

Benyt dig af rabatkoder, når der er mulighed for det

Rabatkoder er din billet til attraktive rabatter, og det gælder også, når vi taler køb af PC spil. For at kunne få en rabat skal du dog lige finde en rabatkode til din foretrukne online forhandler af computerspil. Findes der en eller flere rabatkoder til den givne webshop, så bør du nemt kunne finde dem via en af de mange rabatkodesider.

Med en rabatkode vil man typisk kunne spare mellem 5 og 15 % på computerspil.

Køb brugte spil

Er det ikke vigtigt for dig, om dine spil er spritnye, eller om de har haft en eller flere ejere før dig, så kan der være god idé i at købe brugte computerspil. Ved at købe brugt vil du ofte kunne spare op til 50-80 % på spillet sammenlignet med nyprisen. Du skal dog lige sikre dig, at spillet fungerer, som det skal, inden du indgår en handel.

Giv dine aflagte spil i bytte

Hos visse forhandlere har du mulighed for at give dine aflagte spil i bytte, når du køber nye spil. Det er ikke sikkert, at dine aflagte spil rækker som betaling, men kan du få en god rabat på de nye spil, så er det da også værd at tage med. Ligger du derfor inde med nogle computerspil, som du aldrig bruger og heller ikke har planer om at bruge, så kan du overveje at lade dem indgå i handlen.

Comments are closed.