infoboks

Når det kommer til ultimativ hygge og ergonomisk komfort, så er der ét ord, du bør kende: Fatboy.
Fatboy laver rummelige og bløde sækkestole, som både børn og voksne kan synke ned i. De laver også store hængekøjer, som man kan bruge både indenfor og udenfor. Det er til livsnyderen, der tager sig tid både i hverdag og weekend til at læne sig tilbage og nyde livet.

Den perfekte sækkestol

Fatboy bruger altid materialer i topkvalitet som hundrede procent bomuld, og deres sækkestole er designet diskret og matcher forskellige indretningsstilarter. Du kan få en Fatboy sækkestol i et væld af forskellige farver som rød, hvid, grøn, blå, sort, grå, orange og så videre. I mange år har Fatboy været utrolig populær, fordi de er så optimale at slappe af på. Man kan sidde behageligt i oprejst position og indrette sækkepudens form sådan, at den giver støtte til ryggen.

Det kan være en fordel, hvis man vil se TV, spille PlayStation eller blot sidde og læse en bog. Man kan dog også slænge sig helt og ligge sig ned med en podcast i ørerne. Sækkestolen er sublim, fordi den former sig efter kroppens konturer.

Solide hængekøjer

Uanset om du vil have en hængekøje uden for eller inden for, så leverer Fatboy også her. I deres hængekøjer er der godt med plads, så særligt børn kan hænge i den sammen. Hængekøjen inviterer til hundrede procents afslapning og afstresning. Fatboy laver dem i meget slidstærke materialer, så du ikke behøver at bekymre dig om vind og vejr eller spildte mad- og drikkevarer. Du kan også sagens havde en Fatboy hængekøje indenfor, og det giver en både hyggelig og uformel atmosfære. Tænk sig at kunne ligge i udestuen og kigge ud på regnen, mens man slænger sig med en god krimi og en kop te.

Fatboys hængekøjer er lavede sådan, at de er nemme at flytte rundt med fra A til B. De kan også slås sammen efter behov.

Et hit hos børnene

Fatboys sækkestole og hængekøjer vil uden tvivl være et hit for de yngste medlemmer af familien. De holder til mosten, så børnene kan frit vælte rundt i dem og indrette formen, som de ønsker. Sækkestolen giver en oplevelse af frihed at ligge i, hvis man sammenligner med en traditionel sofa eller lænestol. Det passer desuden godt til børn at sidde på gulvet – især når der skal ses film i weekenden!

 

Comments are closed.