infoboks

De fleste ved, hvor mange farlige bivirkninger, der følger med ved rygning af almindelige cigaretter. Det kan være skadeligt både fysisk og psykisk men er desværre en vane, som er enormt svær at vænne sig af med. En metode, som er blevet meget populær blandt folk, der ønsker at stoppe deres rygeafhængighed, er e-cigaretter. En e-cigaret er en elektronisk cigaret, som indeholder e-væske. Enheden producerer en damp, som du kan indånde, så du får en følelse af at ryge uden, at du rent faktisk gør det.

E-cigaretter er et super godt alternativ til rygning, fordi du ikke bliver udsat for mange af de samme farlige stoffer, som findes i en cigaret. Desuden er e-cigaretter ikke omfattet af rygeloven, og der er derfor ikke de samme restriktioner som ved almindelig rygning.

Ønsker du at stoppe din rygevane, er det oplagt at afprøve en e-cigaret. Den kan både fungerer som et sundere alternativ men også en metode til at skære langsomt ned, så du til sidst kan holde helt op med rygning af nogen form.

5 fordele ved at bruge e-cigaretter

Når du udskifter cigaretterne med en e-cigaret følger der mange fordele med, som du kan få gavn af. Her er der 5 fordele ved at bruge e-cigaretter frem for almindelige cigaretter.

  1. Du kan vænne dig af med rygning:

Mange studier viser, at e-cigaretter kan være en stor hjælp, hvis du vil vænne dig af med din ryge træng og stoppe helt med rygningen. Det er er sundere alternativ, som kan være en startklods for dig, som ønsker at stoppe helt, men ikke har mulighed for at tage en kold tyrker. Det er derfor en rigtig god mulighed, hvis du gerne vil stoppe med at ryge.

  1. Ingen dårlig ånde og gule tænder. En af de store ulemper, som følger med ved rygning, er, at dine tænder tager skade af det, samtidig med at du får dårlig ånde. Det er ikke et problem, som følger med, når du bruger e-cigaretter. Der findes en række kemikalier i almindelige cigaretter, som skader dine tænder, og disse findes ikke i dampen fra e-cigaretter.
  2. Du lugter bedre. De fleste ved desværre, at folk som ryger ofte har en lugt af cigaretrøg hængende i tøjet, som kan være til stor gene for ens omgivelser. Denne bivirkning kommer ikke ved brug af e-cigaretter, fordi dampen hurtigt forsvinder og ikke sætter sig fast i noget.
  3. Spar penge. Rygning kan være en meget stor udgift, og der er derfor ingen tvivl om, at du i længden kan spare penge ved at skifte til en e-cigaret. Selvom en e-cigaret er dyrere i første omgang, er den langt billigere på sigt, fordi du genbruger den og ikke skal købe nye hver dag.
  4. Det er sjovere. Rent ud sagt, så er det også bare sjovere at bruge e-cigaretter. Her har du mulighed for at købe e-væske i mange forskellige varianter og smage, hvilket gør det hele lidt mere spændende og alsidigt.

Comments are closed.