infoboks

Der er ikke noget som fede gadgets. En smart gadget kan gøre enhver opgave både sjovere og nemmere. Vi går ikke ned på gadgets her på GadgetSjov, og det gør du nok heller ikke.

Men hvor mange fede gadgets har du?

Ikke nok, vel?

Det kan man da aldrig få! Det kan dog være en af de større udgifter i regnskabet hele tiden at skulle købe de nyeste, spændende gadgets. De er jo desværre ikke gratis.

Vil du gerne have flere gadgets, men har du ikke flere penge? Så har vi her samlet nogle råd til dig, som du kan benytte dig af. Følger du rådene, vil du få flere gadgets – og et sjovere liv.

Lån pengene

Hvis du generelt ikke mangler penge, men bare ikke lige har nok til nogle bestemte gadgets nu og her, så kan du låne. Vent ikke for længe. Lån penge og få dem med det samme. Så kan du også få dine nye gadgets med det samme.

Tager du et forbrugslån, kan du købe flere gadgets og betale dem senere. Du udskyder udgiften. Det kan være smart, hvis du får et større beløb, som du bare ikke kan vente på. Du kan også bruge et lån til at investere i en større gadget. Så kan du måske ikke finde hele beløbet med det samme. Men hvis du deler det op, kan du godt få råd til en større ting. Det kan lade sig gøre med et forbrugslån.

Markedet for forbrugslån er stort. Undersøg dine muligheder, før du tager et lån. Så kan du måske finde et lån, der er billigere end det første, du ser. Kig på en forbrugslån oversigt, så du kan få lidt overblik. Så kan du se nærmere på de mest interessante lån.

Læg budget

En lidt mere langsigtet løsning er at lægge et budget. Med et budget får du overblik over dit forbrug. Så kan du se, hvor meget du kan bruge på gadgets. Du kan ligefrem lade dem være et punkt på dit budget.

Vil du gerne have flere penge til sjov, så kan du se på dine andre udgifter. Kan du spare nogen steder? Det kan være, du kan vælge noget fra. Det kan være, du kan få et billigere abonnement. Jo mere du sparer på alle de andre udgifter, jo mere kan du bruge på sjove gadgets.

Det er ikke så svært at lægge et budget. Det kan dog tage lidt tid. Du skal nemlig have alle dine indtægter og udgifter med. Så du skal ind på banken og se på dine tal fra det sidste år. Sæt dem så ind i et budgetskema. Sådan et finder du nemt online. Du kan også lave det selv. Og husk så at tilføje et punkt, der hedder ”gadgets”.

Inviter til fødselsdag

Har du snart fødselsdag, så er du heldig. Du kan invitere hele familien og alle dine venner til en fødselsdagsfest. På ønskelisten skriver du så selvfølgelig ”gadgets”. Har du nogle bestemte i kikkerten, kan du også skrive dem på.

Er der ikke lige en fødselsdag på vej, så er der andre muligheder. Der er flere anledninger til at give gaver. Ligesom du har fødselsdag hvert år, så er det også jul hvert år. Når du flytter, kan du holde en indflytterfest. Når du får nyt job, kan du fejre det. Måske kan du selv finde på nogle flere ting at fejre?

Lån og lej

Behøver du ikke nødvendigvis eje alle de fede gadgets? Vil du bare gerne prøve dem? Så kan du låne og leje dig til dem. På den måde kan du prøve lidt mere forskelligt. Du kan endda aflevere dem tilbage efter brug. Så fylder de ikke i dit hjem.

At låne af venner og familie koster dig ikke noget. Der kan du gå amok uden at blive fattigere. Indtil du har lånt alle dine bekendtes gadgets.

Lejer du, er der nok flere muligheder. Man låner ikke lige enhver fremmed sine ting. Mange lejer dog deres ting ud. Faktisk bliver det mere og mere populært at dele på den måde. Den dille kan du hoppe med på. Det er billigere at leje end at købe selv. Så med taktikken med at leje kan du få råd til at prøve flere gadgets.

Comments are closed.