infoboks

Er du vild med at træne hjemme og på udkig efter den ultimative gadget til at gøre træningen både effektiv og sjov, så er romaskinen svaret på dine bønner.

Den træner ikke bare hele kroppen, den er også sjovere at bruge og mere effektiv end dens mere udbredte modstykker løbebåndet og kondicyklen.

Læs med her, hvis du vil vide, hvordan du får max udnyttelse af din nye gadget.

Tag fiskeolie

Selv om en romaskine er en super skånsom måde at træne på, er det en rigtig god ide at hjælpe kroppen til det bedst mulige udgangspunkt, når du skal i gang med at træne. Derfor kan det være et rigtig godt supplement til din træning at tage fiskeolie. Ikke alene er det virkelig gavnligt for din krop i al almindelighed, indholdet af omega-3 fedtsyrer i kapslerne har også en antiinflammatorisk virkning på kroppen samtidig med at de virker dulmende på smerter i leddene.

Du kan læse meget mere om fiskeolie, dens virkning på kroppen og hvorfor det er så godt for dig her.

Ro, ro, ro din båd

En romaskine er ikke bare en effektiv træningspartner, den er også utroligt skånsom for kroppen i det du sidder ned mens du træner og derved skåner din ryg, led og sener.

Når du sætter dig i romaskinen er det, som med alle andre gadgets, vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du bruger den. For har du ikke den rigtige teknik bliver din træning ikke effektiv og du vil hurtigt føle, at maskinen ikke gør nogen forskel.

Bruger du den omvendt rigtigt, er romaskinen en utroligt effektiv måde at træne både din muskulatur og din kondition på samme tid. For at få det fulde udbytte af træningen er det vigtigt at du får styr på teknikken med det samme, så du ikke kommer ind i en dårlig vane. Du kan eventuelt slå et smut indenom det lokale træningscenter og få en træner til at give dig en grundig instruktion i brugen af maskinen.

Den mest udbredte begynderfejl er, at du bruger armene for meget og benene for lidt. Det giver en skæv træning og udbyttet bliver proportionelt mindre.

Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvilken romaskine, der er ‘Bedst i test’, forskellen på de  forskellige former for maskiner og blive guidet til at vælge den maskine du får mest ud af, kan du klikke her.

Comments are closed.