infoboks

Der er efterhånden rigtig mange fede muligheder med LED-belysning, hvis man er lidt af en gadgetfreak. I denne artikel har vi fundet én af de mest populære belysningstyper, der vinder rigtig meget frem for tiden, og gennemgår de mange muligheder for at kunne få noget fedt belysning.

RGB led strip

Mange kender den klassiske LED-strip, som har vundet rigtig meget frem i belysningsmarkedet de senere år, på grund af de mange anvendelsesmuligheder. Nu kan LED strip også fås som RGB led strip, der dækker over Red Green Blue, som er grundfarver. Og teknologien dækker over, at en RGB LED strip kan blande disse tre farver til millioner af forskellige farver – Alt sammen noget som kan styres med et hav af funktioner.

Hvad skal man gå efter

Moderne rgb led strip fås i forskellige varianter. Hos den danske belysnings webshop PlusLed, fører de en super lækker model, som har alle de bedste funktioner.

Modellen har direkte 230v tilslutning til stikkontakten eller lampeudtag. Den kan klippes pr hele meter via et smart system, så man kan købe præcis den længde, man ønsker. Så monteres den med en nem tilslutning, og så er man i gang. Modellen kommer med høj lumen på 960lm pr. meter, fordelt på hele 60 dioder, som sikrer, at du får et godt lys, som samtidig kan dæmpes. Og så bruger den kun 6,5w pr meter. Den høje IP67 klassificering sikrer, at denne RGB LED strip kan monteres både inde og ude. Noget af det allerbedste er, at der fås en fed fjernbetjening dertil, som man kan styre både farver og funktioner med på en nem og smart måde.

Hvor kan RGB LED Strip bruges

RGB LED strip er en super fed gadget, som kan bruges et hav af steder både indendørs og udendørs og er blevet en stærk konkurrent til klassiske lamper og spots, da den er fleksibel, kan bøjes og sidder mere diskret. Den er oplagt at bruge rundt i loftet i de rum, eller garagen, hvor du både gerne vil have mulighed for helt almindeligt varmt hvidt lys på en lækker ny måde – men med et klik også vil kunne skifte til partylys og sparke en god fest i gang. Det er også oplagt som belysning i dit computerkabinet, under trapper og skabe, eller i kanten under sengen, så der er rart lys om natten, hvis man skal op.

Mulighederne er nærmest uendelige, hvis man gerne vil have noget fedt lys, der kan lidt mere end det almindelige. Og så koster det kun en brøkdel af mange smartbelysning-alternativer.

Comments are closed.