infoboks

En reception er en hyggelig sammenkomst af mere eller mindre officiel karakter, der bruges til at fejre vigtige mærkedage eller andre vigtige begivenheder.

Det varierer meget, hvor mange gæster der kommer med til receptionen. Det afhænger selvfølgelig af hvad anledningen er, men uanset hvor mange gæster der inviteres med, så er her et par idéer og små smarte tips til, hvordan planlægningen kan gøres en hel del lettere.

Find de bedste retter at servere

Når der skal holdes reception, så skal der være god mad at servere for ens gæster. Man kan næsten ikke forestille sig at komme med til en reception, hvor der ikke er tænkt på mad – eller endnu værre, hvor det ikke er nogle særligt gode retter, der bliver serveret.

Derfor bør du danne dig et klart overblik over, hvilke restauranter der kan tilbyde dig de bedste menuer til dagen. Du kan finde alle mulighederne ved at kigge på mad til reception her.

Bestil maden i god tid

Et lille bonustip er at bestille maden i god tid. Mange af de bedste restauranter har fuldt bookede kalendere, så hvis du virkelig vil imponere dine gæster med menuer, der sætter munden i vand, så skal du prøve at finde leverandørerne i god tid.

Find et sted med masser af plads

Når der skal planlægges reception, så er et af de altoverskyggende elementer også, hvor man skal holde den henne. Hvis man skal holde en åbning af f.eks. en ny butik, så er det selvsagt svært at holde det andre steder end i butikken, men ved andre lejligheder skal man måske have fundet et selskabslokale.

Find et sjovt indslag, der kan sætte gang i løjerne

Når receptionen skal planlægges, så skal man også tænke over, at det kan være kedeligt, hvis ikke der sker noget, som kan få smilet og grinene frem hos gæsterne. Derfor er det også en god idé at udtænke et sjovt indslag, som kan hjælpe med at løfte hele stemningen.

Et sjovt indslag kan være med til at gøre hele receptionen ekstra god, så det nytter ikke noget, at man springer dette skridt over.

Fælles for mange af disse indslag er, at de kræver en masse pynt. Det finder man nemt på partyinabox.dk.

Comments are closed.