infoboks

Der er mange forskellige måder at præsentere et design på. Måden et design af bolig, møbler, arkitektur og meget andet bliver præsenteret på er essentiel for, hvordan det bliver modtaget. Hvis du skal have et firma til at præsentere dit produkt, er det derfor vigtigt, at firmaet forstår, hvilken historie produktet vil fortælle, eller hvilken stemning designet skal give. Derudover er det vigtigt, at der er forstand på æstetikken i præsentationen.

Få smukke billeder af dine designs

Når det kommer til billeder, er der mange ting, der skal overvejes for at resultatet bliver blikfangende og smukt. Klik her for at finde et studio, der kan skabe smukke billeder af dit design og læs mere om deres service. Dit design bliver digitaliseret. Det kan være alt fra arkitektur til interiør billeder eller koncepter, der bliver illustreret eller modelleret i 3D for at give det helt rigtige udtryk. Du kan også se billeder af forskellige cases for at få en bedre forståelse af deres service.

Digitalisering

Ved at digitalisere et rum eller et bygningsdesign er det nemmere at give billedet den rigtige stemning, og animere det til at fortælle en historie. Der bliver startet med at lave moodboard eller storyboard ud fra konceptet eller designet, så det er sikkert, at billederne får den rigtige stemning og fortæller netop den historie, du ønsker. Derefter bliver designet tegnet og modelleret i 3D. Der er stor viden om, hvad der giver et godt billede. Farver, former, lys, komposition og design bliver implementeret for at give følelse og fortælle historien.

Hjælp andre med at visualisere dit design

Hvis du har et design, skal det vises frem til flest mulige mennesker med den bedste præsentation. Det kan være svært ved bare at tage et par billeder eller lave nogle illustrationer. Med et digitalt design kan lys, former og tekstur tilrettes, så det bliver mere elegant, og dit design står skarpere frem. Det kan også være et ufærdigt koncept, der bliver mere klart for dig ved at få det digitaliseret og hjælper dig det sidste stykke til at få dit design gjort til virkelighed. Der er også mulighed for at tilrette forskellige teksturer eller lysindfald, hvis du gerne vil se flere muligheder for designet. Med digitaliseringen af dit design åbner der sig flere muligheder, og der er garanti for et smukt resultat.

Comments are closed.