infoboks

De fleste husker den japanske bølge, der ramte det vestlige marked omkring årtusindeskiftet. Den handlede om at fange en slags magiske monstre og dyste med dem for at gøre fiktiv karriere. Pokémon blev hurtigt det nye, og den dag i dag er både tegnefilmen og de utallige spil stadig vildt populære. Børn og voksne kender Pokémon, og salget af forskellige gadgets og merchandise forbliver højt.

Her gennemgår vi et par af favoritterne.

Seje skoletasker

En af storsællerterne inden for Pokémon merchandise er ikke overraskende skoletasker. Både de elskede figurer Bulbasaur, Charmander og Pikachu er lavet i taskeform, som er både søde og seje at gå i skole med. Børn elsker Pokémon, og derfor går skoletaskerne også rent ind. I de små klasser skal der gives plads til fantasi og leg, og det underbygger et sådant valg af taske. De er lavet som rygsække, der både skiller sig ud fra mængden og vækker populærkulturelle referencer.

Bagpå ses pokémonens ansigt samt det genkendelige logo. Er børnene glade for Pokémon, vil de elske at kunne have tasken med på farten. Du kan også spæde til med et sejt penalhus, hvor blyanter, viskelæder og blyantspidser opbevares i et farvestrålende etui med pokemon udenpå.

De sødeste bamser

En helt klassisk anbefaling er de søde og eventyrlige Pokémon bamser. For eksempel kan du få en med Snorlax, den store og elskelige art der sover meget. Det kunne også være den velkendte vandpokémon Squirtle, som til forveksling ligner en skildpadde. Bamser giver tryghed og ro, og barnet kan tage dem med sig alle steder. Pokémon er oplagt til bamser, fordi figurerne er så søde. Netop fordi at de er kendte fra TV og spiluniverset, så har de opnået stor popularitet blandt både helt små børn og dem på 10+.

Klar til temafest

En anden og mindre Pokémon investering kan være noget så simpelt som op pyntning og service til en vaskeægte temafest. Du kan få både paptallerkener, krus og bannere for relativt få penge, og det signalerer omtanke for børnenes dag. Servicet er spændende at se på, og det giver liv ved fødselsdagsbordet.

Pokémon stemningen kan også kanaliseres ud i aktiviteter, så der bliver tale om et decideret temaarrangement. Det kan være, at børnene skal på skattejagt og lede efter nye pokémons, eller at de skal dyste i dueller. Som forælder kan du altid lige læse lidt op på tegneserieuniverset inden feststart for at få gode ideer.

Comments are closed.