infoboks

Går du op i dit hjem og elsker du at opgradere tingene lidt efter lidt? Har man boet længe i sit hjem så har man højt sandsynligt også fået styr på de centrale og vigtigste ting i hjemmet. Herunder indretingen, stilen og de mest praktiske justeringer. Med tiden vil du også få tid til at overveje valg af gardiner i dit hjem, selvom gardiner kan virke som en minimal ting at bruge tid og penge på, så er det også noget som kan have en større betydning. Der findes i dag flere varianter af alle ting og hvorfor ikke følge med tiden og vælge de nyere og smarte løsninger? Plissegardiner er det nye inden for gardiner, og især i nyere hjem ses plissegardiner som den smarteste løsning, og det er af flere grunde. Læs mere her af hvad plissegardiner kan gavne dig.

Perfekt til mørklægning

Gardiners opgave er typisk at fastholde privatliv for mulige naboer og at mørklægge rummet, ønsker du gardiner som fuldstændig kan mørklægge rummet, så kan du finde plissegardiner der har denne effekt. At kunne mærklægge rummet kan være praktisk og i visse tilfælde en nødvendighed, for eksempel hvis du bedst sover i mørke, hvilket kan være en udfordring i sær i sommermånedernes lyse nætter. Derudover er det en fordel at kunne tilgå et mørkt rum til filmaftenerne som derved giver en biografstemning.

Dag og nat modellen

Med plissegardiner har du også muligheden for at justere gardinerne, så de passer til den ønskede virkning. I sær med modellen Dag og Nat kan du justere hvordan lyset skal falde ind og hvor meget lys der skal falde ind. Den ene halvdel kan være halv-gennemsigtig til om dagen hvor du nødvendigvis ikke ønsker at lukke lyset ude, den anden halvdel kan være mørkere til de senere timer, hvor du ønsker et mørkere hjem. På denne måde kan du kontrollere lyset, også sammen med valg af materiale som varierer hvor meget af lysets styrke der trænger ind.

Find din farve eller dine farver

Til sidst kan du få plissegardiner i flere farver, dine gardiner kan blive en del af din indretning og stil, ved at vælge din yndlingsfarve. Gå amok med farverne og gør dine gardiner endnu mere ekstra, så de også sætter sit præg på hjemmets hygge og bidrager til en glad stemning inden for hjemmets fire vægge. Om du ønsker flerfarvede, ensfarvede, hvide eller sorte, så kan du finde plissegardiner som passer til dit hjem.

Comments are closed.