infoboks

Kropsvægtstræning er en form for styrketræning, hvor du bruger din egen kropsvægt som modstand i stedet for vægte eller andet udstyr. Dette kan gøres ved hjælp af øvelser som pull-ups, push-ups og squats. Kropsvægtstræning har mange fordele, bl.a. er den overkommelig (da du ikke behøver noget udstyr) og praktisk (da du kan gøre det hvor som helst). kropsvægtstræning er også en god måde at opbygge funktionel styrke på, dvs. styrke, der kan anvendes i hverdagsaktiviteter. Desuden er kropsvægtsøvelser ofte mindre komplekse end øvelser med udstyr, hvilket gør dem til en god mulighed, hvis du er nybegynder inden for styrketræning. Der findes forskellige typer af gear, som kan være med til at gøre din træning endnu mere effektiv. Dette kan du få et par eksempler på, ved at læse med i resten af denne artikel.

Hvilket udstyr bør man overveje?

Udover forskellige former for vægtskiver, så bør man også overveje at investere i en vægtvest. Dette er en utrolig effektiv måde at optimere sin kropsvægtstræning på. Når det kommer til vægtveste, så findes der en del forskellige brands på området, som alle har sine fordele og ulemper. Et godt eksempel på en effektiv vest, er en kvalitets vægtvest fra KINETIK. Man kan enten tage vores ord for det, eller bruge lidt tid på at researche det selv. Uanset hvad, så er produkterne KINETIK kendt for deres høje effektivitet og kvalitet.

Sådan finder du dit gear til kropsvægtstræning

Hvis du har set lyset og opdaget hvor effektiv kropsvægtstræning er, og nu vil ud at investere i noget af det forskellige gear der findes på markedet, så skal du også vide hvordan du kan finde det. Et godt sted at starte, er i dit lokale fitnesscenter. Her finder du med garanti andre, der både kender til denne specifikke træningsform og som også har noget af det udstyr, som du er på jagt efter og gerne vil købe.

Find dit gear ved hjælp af internettet

Den hurtigste og klart mest effektive måde til at finde denne form for gear, er ved at bruge internettet til at finde det. Det kræver blot at du tænder computeren og klikker dig ind på Google eller en anden søgemaskine, og skriver hvad det er du søger. Du kan herefter scrolle igennem de forskellige søgeresultater, indtil du finder en butik, der sælger lige præcis det udstyr, som du er på jagt efter.

Comments are closed.