infoboks

De fleste har oplevet, at bøffen er blevet gennemstegt eller kyllingefileten er blevet tør, fordi de har fået for længe på grillen. Det kan være svært at undgå dette – især hvis der også er øvrige madlavningsopgaver, der skal klares.

Den bedste løsning på dette problem, er at benytte et stegetermometer. De fleste kender godt en sådan anordning, men ikke alle har lige gode erfaringer med det. Mange har oplevet, at de kablede varianter enten smelter eller brænder dig, fordi ledningen bliver varm.

Heldigvis er det nemt at løse. Det eneste, det kræver er, at du anskaffer et trådløst stegetermometer, du kan bruge, når du griller.

Kombination af gasgrill og trådløst stegetermometer er løsningen

Har du ikke allerede en grill, bør det understreges, at de bedste grillresultater opnås med en kombination af en gasgrill og et trådløst stegetermometer. Skal du købe en ny grill, så vælg den rigtige gasgrill, i stedet for blot at vælge en vilkårlig model, fordi den er billig.

Hvis du allerede har en god gasgrill, skal du naturligvis anskaffe dig et trådløst stegetermometer. Det er der rig mulighed for at gøre, om end ikke alle modeller er lige gode. Et godt bud er et trådløst termometer fra Meater, der har en rækkevidde på 10 meter, hvorfor du ikke er nødt til at blive stående ved grillen.

Hvordan fungerer et trådløst stegetermometer?

Ikke alle trådløse stegetermometre fungerer på samme måde. De fleste fungerer dog via Bluetooth, hvilket betyder, at selve termometeret forbindes til din smartphone via Bluetooth. Herfra kan du holde øje med den nuværende temperatur, ligesom du kan indstille temperatur, stegetid m.m.

Da du blot kan indstille den ønskede temperatur, er du fri for at gå og holde øje med kødet på din grill. Du får nemlig blot en meddelelse på din smartphone, når kødet er færdigt. Det gør sig gældende, hvad enten du er i færd med at stege en bøf, en kyllingefilet eller en stor steg.

Trådløse stegetermometre er nemme at bruge

Da du blot skal bruge dit trådløse termometer, som var det et hvilket som helst andet termometer, skal du ikke betvivle, hvorvidt du kan finde ud af det. Det er ganske nemt, da du blot skal sætte termometre i kødet, som du vil grille, hvorefter du får opdateringer om temperatur mv. vist i en app på din smartphone.

I og med, at det er let, er det også noget, alle kan finde ud af at bruge. Er du træt af at bruge dit gamle termometer med kabel? Eller er du træt af, at dit kød altid får for lang tid på grillen? Uanset hvad, er du sikret at du kan opnå, hvad du ønsker at opnå, hvis du køber og benytter et trådløst stegetermometer.

Comments are closed.