infoboks

Har du tænkt på at investere i en ny seng? Mange mennesker vælger at købe ny seng, fordi den gamle ikke længere passer til kroppens søvnbehov, eller måske er der bare brug for større komfort. Med en elevationsseng får du komplet kontrol over din liggeposition.

Elevationssengen kan styres enten med fjernbetjening eller app, og du kan justere ryggens liggevinkel. På mange modeller kan du også styre benenes position, så du får ultimativ komfort.

Hvad er fordelene ved en elevationsseng?

Forskellige kroppe har forskellige behov til sovepositioner. Nogle mennesker har gavn af at ligge helt fladt på ryggen, mens andre har bedre af at have en mere opret vinkel til ryggen, når de sover. Denne type seng giver også maksimum komfort til, når man ligger og læser, ser tv, strikker eller andet. Man kan køre hovedenden op i en stilling, som gør det meget nemmere at sidde op.

Udover at være mere fleksibel og brugbar som hyggelig siddeplads, er elevationssengen perfekt til dig, som har brug for at kunne sove i forskellige stillinger. Elevationssengen er for eksempel perfekt til gravide, fordi graviditet ofte medfører vand i benene. En justerbar seng kan hér være behagelig, fordi benpositionen kan justeres, så den bliver mere behagelig og skånsom.

For ældre mennesker med ømhed eller skader, er elevationssengen også perfekt. Denne type seng lader dig ligge ned i en position, som skåner din krop for unødig ubehag, imens du sover. Det smarte er, at du kan styre din elevationsseng med en app. De forskellige applikationer er udviklet af deres tilhørende brands, og de giver dig mulighed for at have styringen til sengen lige ved hånden.

Ved at styre din seng med en app kan du opnå allerhøjeste komfort. Nogle brands har apps, som er beregnede til deres egne produkter. Her kan du finde tips og idéer til, hvordan du skal indstille din seng. Med en app kan du få mest muligt ud af din elevationsseng, fordi du har styringen lige ved hånden. Mange folk ligger med telefonen og kigger eksempelvis på sociale medier inden sengetid. Ved også at have sengens styring på telefonen, bliver det ekstra nemt og smart at kunne justere sengen med en app.

Hvorfor vælge en dansk producent?

Ved at vælge en god og ansvarlig dansk virksomhed, som producerer elevationssenge, får du garanti for kvalitet og lang tids holdbarhed. En række gode danske og nordiske producenter tilbyder en prøveperiode på deres senge. Ved at vælge et firma, som kan tilbyde en prøveperiode, bliver du sikker på, at dit køb er det rigtige for dig.

En god producent fra Norden lever op til de høje danske kvalitetskrav. Ved at vælge en god elevationsseng giver du dig selv en gave, som holder i lang tid. Der er stor forskel i kvalitet på de forskellige producenter, og de allerbedste mærker kan tilbyde senge som nærmest er støjfri. Vælg en seng med støjfri elevationsmotor, og undgå unødig og forstyrrende larm. Find en god elevationsseng, som passer til dine komfortbehov, og få en forbedret nattesøvn.

Comments are closed.