Gadgetsjov.dk er stiftet i 2018 og har til formål at give dig et overblik over de mange nye og spændende gadgets og sjove gaver på markedet. Der kommer løbende nye artikler, anmeldelser og produktbeskrivelser af diverse gadgets og gaver, når vi finder noget, der er interessant.

Har du spottet et fedt gadget, der endnu ikke er anmeldt her på Gadgetsjov.dk, så er du mere end velkommen til at sende os et forslag via. vores kontaktformular. Hvis vi finder dit forslag interessant, vil det blive delt her på siden.

Reklamefinansieret side

Gadgetsjov.dk er en reklamefinansieret hjemmeside. I flere af vores artikler vil du finde produktanmeldelser, hvor flere af dem linker til forhandleren med vores affiliate link i. Det betyder at vi får en provision, hvis du vælger at købe det anbefalede produkt.

Vi er dog meget opmærksomme på brugeroplevelsen her på sitet, hvorfor vi ikke vil klistre siden til med annoncer og andre forstyrrende elementer.

Spørgsmål eller lignende?

Hvis du har spørgsmål om selve sitet eller er du interesseret i et samarbejde, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Du kan sende os en besked ved at benytte denne kontaktformular.

Ejeroplysninger

Siden ejes og drives af: SL Marketing

CVR: 35926399