infoboks

Forny indholdet på din brugte iPhone med de fedeste apps fra 2020. Man behøver ikke nødvendigvis at investere i den nyeste Apple telefon for at være med på beatet. Så længe du holder dig opdateret på din nyeste apps og din iPhone stadig kan håndtere opdateringerne, så er du godt med.

Du skåner rent faktisk miljøet ved at vedligeholde din nuværende telefon med opdateringer og nye apps, så er du fri for at spendere store summer på nye modeller. Er du gamle dog helt i stykker, så kan du også overveje at købe en brugt iPhone med garanti.

Vores råd er at holde sig ajourfør med de seneste tendenser inden for apps og så sikre sig at installere den seneste softwareopdatering fra Apple. I så fald kan du selv skabe følelsen af at få en ny iPhone.

De fedeste forbedrende apps

Kender du eksempelvis Spectre Camera? En AI-drevet applikation i App Store, som har en fantastisk teknologi, der gør at du kan tage enestående billeder med en længere eksponeringstid. Få det maksimale ud af dit mobile kamera, og sæt dig ind i hvilket apps, der kan være gode at have med på farten. Standardapplikationen med kamera på en iPhone har rent faktisk også en masse funktioner som alle ikke er bekendte med. Den kan altså mere end bare tage billeder.

Skal du forberede et photo shoot eller andet, så kan Flow By Moleskine også være en opgradering af din normale app med noter. I denne noteapp kan du tage notater med blyanter og tuscher i forskellige udskæringer, så det virker som om, at du skriver en traditionel indkøbsseddel eller lignende.

Google kan også noget helt særligt, så derfor kan det være en god idé at kigge efter standard Google apps – særligt hvis du er vant til en Windows computer. Deres browser, Chrome, er jo et vidunder vi ikke kan komme udenom. Google Maps når også højder, hvor konkurrenterne kan have svært ved at følge med. Generelt så er Google altså med på trenden selvom de fremstår som en udfordrer til Apples hardware. Det betyder også, at du selv aktivt skal søge efter deres populære apps.

Her finder du en punktliste med must-have app:

  • Spectre camera
  • Flow by Moleskine
  • Google Chrome
  • Google Maps

Disse apps kan noget særligt ud over de allerede pre-installeret apps kamera, noter, safari og kort. Download dem og rod lidt rundt i dem – vi er sikre på det vil øge din brugeroplevelse.

Det samme gælder til iPad

Langt de fleste udbydere af mobilapps til Apple produkter tilpasser deres webdesign, så app’en både er funktionel på en iPhone og en iPad. Det betyder selvfølgelig også, at udvalget tilnærmelsesvist er lige så stort til iPads.

Det kan faktisk ofte være mere relevant at få de forbedrende apps til iPad’en, fordi den tit er set anvendt til mere professionelt brug. Det kunne eksempelvis være studie eller arbejdsrelateret. I så fald vil de forbedrede værktøjer være endnu mere ideelle til brugerne. Står du og er på udkig efter en ny iPad, så overvej igen at købe en brugt udgave. De er langt billigere, fås med samme garanti og så skåner man miljøet samtidig. Se eksempelvis et udvalg af brugte iPads her.

Comments are closed.