infoboks

En af de største grunde til, at man vælger at bygge sit eget hus, er, at det giver en fuld kontrol over alle elementerne i huset. Man kan få det bygget, så det passer perfekt til ens behov, og de behov, man forudser, vil komme de næste år. Men udover at tænke på antallet af børneværelser og et ekstra badeværelse, når der er en teenager i huset, så husk også at indtænke smarte gadgets.

God lyd hele vejen igennem huset

Stort set alle har en Spotify konto, og mange lytter til musik de fleste af døgnets timer. Det er normalt og rart at have i baggrunden, ligesom man kender det fra butikker og restauranter. Men for at musikoplevelser virkelig kan være god, kræver det gode højtalere. Dog skal disse højtalere også være placeret sådan, at man får den ultimative oplevelse, uanset hvor i rummet du befinder dig.

Problemet med højtalere kan dog være, at de ikke altid er de kønneste. Men her er det smart at indtænke en løsning på højtalere, når du laver planen for dit nye hus. Man kan nemlig få indbygningshøjtalere. På den måde optager de ingen plads i dit hjem, og du skal ikke planlægge din indretning efter højtalerens placering. Derimod vil de kunne være placeret de helt rigtige steder i loftet rundt omkring i rummet. Lyder det ikke som en smart gadget at have i sit hjem? Køb en indbygningshøjtaler her.

Indbygget støvsugning

Har en et hus på flere etager eller med forskellige niveauer, så kender du måske til udfordringen, når der skal støvsuges. Man skal hele tiden skifte stikkontakt og løfte støvsugeren op og ned af trapper.

Men ved at have et indbygget støvsugersystem gemt væk i væggene, så skal du blot trække støvsugerslangen ud fra hullet, og så kan du nemt støvsuge hele etagen, og når du skal støvsuge overetagen, så trækker du bare slangen ud fra sugekontakten deroppe.

Med sådan en smart gadget bliver støvsugningen langt nemmere. Det kan klares uden særlig meget postyr, selv hvis der kun er tale om en smule i køkkenet, der skal støvsuges. Så tager det nu kun få minutter. Du skal ikke fumle med ledning og bære en tung støvsuger ud af det skab, den er opbevaret i. Med hensyn til plads er det også nemt, for det eneste du skal have plads til er selve mundstykket, resten befinder sig jo inde i væggen.

Comments are closed.