infoboks

Trænger børneværelset til lidt fornyelse? Nogle børn elsker at tilbringe masser af tid på deres værelse, og det er derfor en god idé at sørge for, at det er indrettet efter deres sil, smag og behov. Hvis dit barns værelse godt kunne trænge til nogle nye detaljer, så er en flot månelampe et rigtig godt bud.

Lad fantasien vokse

Børn har godt af at få lov til at bruge deres fantasi. Dette gælder også på deres eget værelse, hvor indretningen i høj grad kan være med til at gøre det meget sjovere for dem at lege.

Når det kommer til at indrette et børneværelse optimalt, så er det vigtigt at inkludere barnet i processen. Selvfølgelig skal der være plads til det praktiske som en seng, opbevaring og måske en lille arbejdsplads, men derudover kan værelset få lov til at være en fysisk repræsentation af barnets livlige fantasi.

Mange børn elsker at have stjerner på loftet og med en månelampe kan man løfte denne atmosfære til et endnu højere niveau. Lampen er med at give en hyggelig og spændende atmosfære, og den lægger op til masser af fantasifuld leg.

Dekorativ og praktisk

Da de ofte er begrænset plads på børneværelset, er det en rigtig god idé at vælge ting til indretningen, der har flere funktioner. Her er månelampen et rigtig godt eksempel. Lampen er nemlig både flot og dekorativ, men giver også et behageligt lys, der er godt til at læse i, og som også er praktisk, hvis barnet helst ikke vil sove i mørket.

Desuden er lampen oplagt til at skabe den rette atmosfære til fantasifuld leg, hvor barnet kan lege astronaut eller andre lege, hvor et dæmpet og spændende lys-niveau virkelig kan være med til gøre legen endnu sjovere. Så hvis dit barns værelse godt kunne trænge til at gøres lidt hyggeligere og flottere, så er en månelampe et rigtig godt valg.

Comments are closed.