infoboks

Hvis du lever i en børnefamilie, hvor børnene går til sport, og begge forældre er fuldtidsarbejdende, så er det bestemt ikke altid lige nemt at skulle klare det hele. Huset skal ordnes, børnene skal passe deres sportsgrene, måske der er brug for lektiehjælp, og så er det selvfølgelig lige madlavningen oveni. Faktisk er det imponerende, det nogle familier får til at fungere.

Men der findes heldigvis lidt hjælp, der gør madlavningen det nemmere. Og den hjælp kaldes måltidskasser.

Måltidskasser er et godt valg for børnefamilier

En måltidskasse er en kasse, der bliver leveret direkte til hoveddør, hvori du finder friske råvarer samt opskrifter, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med madlavningen, uden at du først er tvunget til at handle. I den travle tid vi lever i, kan måltidskasser være et rigtig godt valg for jer som børnefamilie, da det fjerner noget af det pres, der kan være, når en hverdag skal gå op i en større enhed.

Hvis I vælger at abonnere på måltidskasser som børnefamilie, vil I opleve, at der bliver frigivet en hel del timer hver uge, hvor tiden normalt blev brugt for at handle. Al den tid er kvalitetstid, der kan afsættes direkte til familien, eller I kan klare de resterende daglige opgaver uden at skulle fare ligeså meget rundt.

Måltidskasser kan spare penge

Når du har dine børn med ud og handle, så har du helt sikkert oplevet, at der ofte falder lidt ekstra af til dem. Dette er impulskøb, der faktisk kan mærkes på budgettet, uden at vi tænker over det, mens vi handler.

Med måltidskasser kommer du ud over dette problem, da du slet ikke skal ud og handle ligeså meget, som du ellers er vant til. Desuden er det aldrig godt at handle, når du er sulten, da du så har ekstra stor tendens til at foretage impulskøb. Og efter en lang arbejdsdag, er det ganske naturligt at være sulten, når der handles ind til aftensmaden, hvorfor impulskøbene ryger i vognen.

Desuden slipper du også for at skulle planlægge aftensmaden hver evig eneste dag, da de friske råvarer bliver leveret til dig, og du blot skal følge den opskrift, der ligger i kassen.

Går jeres familie op i økologi?

Økologi har vundet mere og mere frem hos os danskere. Vi ønsker så friske og naturlige råvarer som muligt i den mad, vi indtager. Heldigvis findes der derfor også firmaer, der har dedikeret deres virksomhed til at levere lækre måltidskasser med økologiske råvarer til dem, der ønsker dette.

Der findes flere forskellige, men en rigtig god leverandør af økologiske råvarer er Aarstiderne, som helt klart er en af de mest populære og kendte leverandører inden for måltidskasser. Her er der tale om et firma, der siden 1999 har arbejdet med frisk frugt og grønt, og sidenhen har de valg at levere måltidskasser med økologiske råvarer til danskerne.

Oprindeligt producerede virksomheden selv alle deres råvarer, men da efterspørgslen er blevet stor, har de måtte erkende, at de ikke længere kan følge med. Dog har de stadig to gårde i Danmark, hvor den ene bruges som pakkeri og administration, mens den anden stadig er i fuld drift, hvor der produceres afgrøder.

Hvis du har lyst til friske økologiske råvarer, så er Aarstiderne derfor det helt oplagte valg at bestille måltidskasser fra.

Måltidskasser er en god vej til en sundere livsstil

Det er nemt at få leveret maden til hoveddøren, og så giver måltidskasserne også en rigtig god mulighed for at starte en sund livsstil. Du kommer nemlig ikke ud i supermarkederne og skal tage stilling til, om det skal være nuggets fra fryseren eller det noget sundere kyllingebryst med en god broccoli salat til. Du får de friske råvarer, der bliver leveret til dig, og her er der ofte fokus på sundere mad, som kan være lige præcis det skub, I som familie har haft brug for til at starte en sundere livsstil sammen.

Comments are closed.