infoboks

Gadgets er produkter, der både giver visuel og funktionel værdi. Når du køber udstyr til din firbenede ven, får du og dit kæledyr masser af glæde og værdi ved at gå efter kvalitetsprodukter.

En seng til din hund er uundværligt uanset dens race, alder og størrelse. Går du efter de mest moderne og funktionelle hundesenge på markedet, får du gadget til boligen, som din hund vil elske, og som skaber stil og charme i din indretning.

Derfor skal du vælge en kvalitetsseng til din hund

Søvn er lige så vigtig for din hund, som den er for os mennesker. Hunde er tillidsfulde og tryghedssøgende, og derfor skal de kunne sove i behagelige og rolige omgivelser om natten og i løbet af dagen.

Du behøver langt fra gå på kompromis med design og funktionalitet, når du skal vælge basisudstyr til familiens firbenede medlem.

Når du køber hundeseng hos en dygtig forhandler, får du det bedste og største udvalg at vælge imellem.

Det kommer både dig og din hund til gode, at du køber en funktionel og moderne seng.

Det giver blandt andet følgende fordele:

 • Din hund får øget trivsel ved at have sin egen faste soveplads i hjemmet
 • Du kan vælge mellem forskellige designs på senge
 • Du får smart og stilrent interiør til boligen
 • Der kan vælges senge i forskellige størrelser og med forskellige egenskaber

Der kan være forskellige behov hos både dig og dit kæledyr, som du skal tage højde for, når den bedste hundeseng skal købes. For dig der går op i indretning, kan det have stor betydning at vælge et produkt, hvor designet og udseendet matcher stilen i boligen.

Har du en seniorhund med svage led, kan der være brug for en seng med ekstra blødt skum, der skåner din hund optimalt og giver den bedste komfort.

Vælg den bedste gadget til din hund og indretningen i hjemmet

Uanset hvilke behov og ønsker du har, kan du vælge den hundeseng, som tilgodeser alle krav, når du vælger en kvalitetsforhandler. En forhandler, som specialiserer sig i udstyr og tilbehør til hunde, tilbyder det bedste udvalg af produkter. Vil du give din hund de bedste søvn- og hvileforhold, skal du vælge en forhandler, som har et bredt sortiment af senge fra de førende brands på området.

Det kan blandt andet være HUNTER, BOB og Buster.

Med et bredt produktudvalg kan du sammenligne forskellige senge og udvælge den model og det design, som er den rette for både din hund og stilen i dit hjem.

Du kan vælge mellem følgende typer af senge og tekstilprodukter til søvn:

 • Pude
 • Seng med kant (enten med eller uden ben)
 • Madras
 • Fleecetæppe
 • Pudebetræk med forskellige mønstre
 • Tipi
 • Sofaseng

Hvilken type seng og hvilket tilbehør du skal vælge, afgøres af din hunds behov og dine ønsker. Til de store hunde kan det være ideelt med de elegante madrasser, der både giver optimal komfort, og som kan købe i moderne og stilrene designs.

Har du brug for at have din hund med dig på besøg og overnatning, kan fleecetæpper og puder være perfekt udstyr. Disse kan også bruges derhjemme, hvor din hund har sin faste plads til hvil.

Vær opmærksom på valg af størrelse af hundeseng

Det er vigtigt, at du vælger den rette størrelse af seng til din hund. Den store fordel ved at handle hos en kvalitetsforhandler af udstyr til kæledyr er, at du kan vælge mellem en masse forskellige størrelser.

Når det kommer til personligt udstyr som senge, skal din hund have et produkt, som matcher dens vægt, race og fysiske størrelse.

Du kan vælge mellem alle størrelserne fra Small over Medium til både Large og Extra Large og dermed give din hund de bedste soveforhold derhjemme eller på ferien.

Comments are closed.