infoboks

Der er så utroligt mange fede gadgets man kan anskaffe sig, hvis man har lyst og penge. Ikke alle er dog lige fede. Der er ting, der holder længere end andre. Ikke bare sådan, rent fysisk, men også brugsmæssigt. De kan blive ved med at være spændende og sjove. Motorcyklen er måske det fedeste transportmiddel i sommerhalvåret, for den er det ultimative symbol på frihed. Og der er masser af fedt udstyr at finde, for den, der lever det frie liv på vejene.

En styrthjelm kan være den fedeste gadget. Det er ret utroligt hvad en styrthjelm kan i vore dage. Der kan være indbygget Intercom i en mc hjelm, som kan gøre det muligt at kommunikere med sin følgesvend på turen, uden at man behøver at standse op, eller vende sig om og råbe til hinanden. Det er fedt at kunne snakke sammen og måske tage nye beslutninger om retningen eller destinationen. Kommunikation er vigtig, også når man er på landevejene på to hjul.

Solbriller i visiret

Man kan få mange slags visirer til en motorcykel hjelm. Nogle har indbygget solbrilleeffekt, så de skærmer for de skarpe stråler, når man kører i modlys. Nogle visirer har spejleffekt, så man ikke kan se øjnene. Lidt ligesom spejlsolbriller. Man kan også få Pinlocks, som forhindrer dannelsen af dug på visiret. Noget man aldrig vil undvære, hvis man en gang har prøvet det. Der er masser af små, smarte ting, som kan gøre en mc hjelm til en oplevelse i sig selv.

At det ser fedt ud med den rigtige motorcykel hjelm, det er vel næppe nødvendigt at nævne. Man kan få mange forskellige udtryk på sin mc hjelm, hvis man vil. Der er mange modeller at vælge imellem. Man skal bare altid huske at købe sin styrthjelm i den rigtige størrelse, ellers kan det gå ud over sikkerheden. Og sikkerheden er jo stadig det vigtigste ved en god motorcykel hjelm. Hvis uheldet er ude, så kan hjelmen redde liv, og forhindre skader på kraniet og hjernen.

Find din hjelm i dedikeret webshop

Hos motorcykelgrej.dk kan man finde masser af lækkert udstyr til sig selv og sin motorcykel. Naturligvis kan man vælge imellem en masse forskellige mc hjelme, i alle mulige stilarter. Det kan være smart at finde en, der matcher med farven på motorcyklen, eller går direkte i kontrast og får det hele til at larme på en flot måde.

Man kan også finde lækkert outfit til motorcyklisten. Seje mc jeans, der virkelig får en til at ligne en moderne cowboy, eller jakker, der kan modstå den kolde vind, og samtidigt have lommer til at hvad man skal have på sig, når man kører på motorcykel.

Comments are closed.