infoboks

Gadgets kan gøre livet nemmere, og kan endda opfylde funktioner, som du ikke vidste, at du havde behov for at få opfyldt. Skal folk have øjnene op for dine gadgets, er det dog nødvendigt, at de finder vej til din webshop. Af den grund er det brugbart at vide, hvordan man optimerer en gadget webshop.

Synlighed på Google er essentielt

Skal du have flere besøgende på din gadget webshop, er det essentielt, at hjemmesiden kommer frem som et af de øverste resultater på Google. I dag er det nemlig de færreste, der har en bestemt hjemmeside i tankerne, når de hopper på internettet. Tværtimod taster de blot et søgeord ind i maskinen og ser, hvad der kommer frem.

Hvis du gerne vil øge din synlighed på Google, er det en god idé at fokusere på SEO. SEO, eller slet og ret søgemaskineoptimering, er en metode, hvor der anvendes forskellige værktøjer til at placere din hjemmeside bedre på Google. SEO kan også ses som et led i virksomhedens content marketing.

Skab værdi for kunderne gennem content marketing

Markedsføring af et produkt kan udføres på utrolig mange måder. En af de tilgange, som du kan vælge, er blandt andet content marketing. Content marketing går ud på at distribuere værdifuldt indhold til virksomhedens målgruppe. Herigennem er det håbet at tiltrække loyale og langvarige kunder.

Content marketing har altså ikke fokus på det direkte salg, som en traditionel reklame for eksempel har det. Derimod rækkes målgruppen en hjælpende hånd – dette kunne være ved at dele din ekspertise gratis. På den måde er der nemlig stor sandsynlighed for, at kunderne vil vende tilbage, når de har et reelt behov for virksomhedens service.

Din hjemmeside skal stå knivskarpt

Én ting er naturligvis at lede potentielle kunder hen på din hjemmeside. Noget helt andet er, at kunderne skal have lyst til at fortsætte interaktionen, når de er på dette stadie. Fungerer din hjemmeside ikke som den skal, er kunderne nemlig lynhurtige til at rykke over til konkurrenten.

Nøgleordet er, at din hjemmeside gerne skal være brugervenlig. Den skal være nem at finde rundt i, og de varer, som du sælger, skal være præsenteret på en overskuelig måde. Skal du gøre dig forhåbninger om et online salg, er det desuden enormt vigtig med en pålidelig betalingsmetode.

Læg en plan for din markedsføring

Uanset om du vil gøre brug af content marketing, eller du vælger en anden strategi, er det en god idé at lægge en plan for din markedsføring. I langt de fleste tilfælde kræver det nemlig, at der bliver arbejdet på projektet over en længere periode, hvis markedsføringen skal give pote.

I mange tilfælde vil det derfor også være en god idé at outsource denne opgave. På den måde får virksomhedens medarbejdere nemlig tid til at fokusere på deres kerneopgaver.

Comments are closed.