infoboks

Fotografer har ofte en MASSE udstyr i deres fotostudie og stort set alt dette kan betegnes som gadgets. Derfor er der mange muligheder, når man skal ud og forkæle en fotograf med en ny gadget.

Hvis du er på udkig efter udstyr eller nye gadgets til dig selv, så vil du måske også kunne finde hjælp i guiden her. Som fotograf der er det ofte tilfældet at man gerne vil have det bedste for at få taget fotos, der er så flotte og rene som muligt.

Fotografer elsker gadgets

Fotografer elsker gadgets da alt deres udstyr i grunden vil kunne blive puttet ned i denne kategori.

Alt lige fra nyt lys til måske et bedre kamera vil kunne være en mulighed. Dog skal man altid have sit budget i baghovedet for ellers kan man risikere at skulle gå hjem med en masse nye spændende ting, men samtidig gå hjem med lommer der hvertfald ikke har flere penge tilbage.

Noget mere lys

Hvis du vil gøre billedet så klart som muligt, så skal der lys til. Mange fotografer ved, at det i mange tilfælde faktisk slet ikke er kameraet det kommer an på, men derimod hvor godt billedet faktisk er oplyst.

Et bedre kamera

Et bedre kamera kan også overvejs.

Med et bedre kamera vil følgende blive forbedret.

  • Du kan tage bedre billeder
  • Der vil være flere detaljer på.
  • Alt afhængigt af linsen kan man tage billeder af ting på lang afstand eller kort afstand
  • Billedet vil kunne blive taget hurtigere.

Nogle nye baggrunde

Nogle billeder som fx hvis en fotograf til bryllup er i gang vil kunne tages ude i det fri. Her vil naturen fungere som den perfekte baggrund for det nyforelskede brudepar. Men andre gange skal man have fat i baggrunde, hvis billedet skal tages indenfor. En hvid baggrund vil gøre at baggrunden ikke vil forstyre resten af motivet.

Comments are closed.