infoboks

Der vil være tidspunkter i løbet af livet, hvor pengepungen ikke rækker til de situationer, hvor penge er nødvendige. Derfor vil de fleste opleve at være nødsaget til at låne penge, om det er til hus, bil eller en personlig nødsituation, er der altid vigtige og praktiske overvejelser, som du bør huske på. I denne artikel kan du blandt andet læse om, hvordan du kan få et lån med kautionist, hvis du har problemer med at stifte et lån. Ligeledes kan du læse om de fordele og væsentlige fokuspunkter, som er vigtige at forholde sig til, når du søger efter en lånemulighed. 

Hvad betyder det at låne med en kautionist?

Hvis du står i en situation, hvor du behøver at låne et bestemt beløb, men ikke har mulighed, grundet din økonomiske fortid, kan du her benytte et lån med kautionist. En kautionist er en person, som kan kautionere for dig, hvis du pludseligt ikke kan betale af på dit lån. Kautionisten er altså en form for sikkerhed, for dig og din låneudbyder, som kan betale lånet af på dine vegne, hvis du ikke selv har muligheden for det. Dette er blandt andet en fordel for de personer, som befinder sig i RKI, og denne kautionist-løsning tilbydes hos forskellige låneudbydere – derfor kan du stadig låne penge, trods RKI med kautionist. Denne løsning kan selvfølgelig også benyttes af personer, som ikke befinder sig i RKI, men blot ønsker en forhøjet sikkerhed, når de tager et lån. 

Kan man låne trods RKI og uden kautionist?

Ligesom det er en mulighed for dig at låne penge med sikkerheden i form af en kautionist, har du faktisk også mulighed for at låne trods RKI. Dog bør du undgå at optage et lån, når du er registreret i RKI. Opstår der en nødsituation for dig, hvor et lån er en stor nødvendighed, og er du samtidig på rette kurs ud af RKI, er lånet altså stadig en mulighed. Det er dog vigtigt at pointere, at det ikke er muligt for alle, som er registrerede i RKI, at ansøge om et lån uden en kautionist. Før du kan optage et lån, trods RKI, skal der foretages en individuel kreditvurdering af dig som person. Hertil benytter låneudbyderne, der tilbyder lån til personer, som er i RKI, sig af andre metoder, når de skal vurdere om du er egnet eller ej. Til dette benyttes ofte andre typer af kreditoplysningsvirksomheder, som tager ansvaret for at undersøge din økonomiske situation. 

Comments are closed.