infoboks

Er du vild med gadgets så behøver det ikke kun at være ting der egentlig ikke har nogen praktisk løsning for din hverdag som du finder, men faktisk kan der findes utrolig mange ting der kan stimulere enhver gadgettosses sanser og samtidig tilføje noget smart til den almindelige hverdag.

Husholdningsapparater der vil glæde enhver gadgettosse

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange gadgets er sjove at anskaffe og at rode rundt med i den første tid, men derefter har de også en tendens til at blive smidt i rodeskuffen når det hele er testet af. Rigtig mange gadgets er nemlig ikke med det formål at blive integreret i den almindelige hverdag, men mest af alt for at give en oplevelse at rode rundt med.

Men det behøver faktisk ikke at være sådan. I forbindelse med at alting bliver mere teknisk, så er der også sket enorm meget indenfor feltet husholdningsapparater, som rigtig mange gadgetelskere vil få glæde af. -Ikke bare en glæde for en kort stund, men en glæde der kan vare ved i flere uger, måneder hvis ikke endda år. Du kan klik her, hvis du synes det lyder som en herlig nyhed.

Sæt vandet i din elkedel til at koge med din telefon

Smarte lyskilder og biplyde er blevet en større del af de apparater vi skal bruge i vores hverdag og det er noget som er til stor glæde for mange. Ikke kun fordi det er smart at vise frem til vennerne, men de ekstra lyde og andre teknikker der efterhånden bliver integreret har også til formål at gøre det hele lidt lettere for dig i hverdagen.

Noget af det vi absolut ikke har set det sidste til, men som netop er ved at vænne os til er, at rigtig meget af det vi anvender hver dag, bliver trådløst og stemmestyret. Der er efterhånden timer på alle ting og det har vi allerede haft stor glæde af ved f.eks. vaskemaskinen der kan forskyde et starttidspunkt, så man f.eks. ikke skal vaske om natten, men alligevel har en vask klar til tørring næste morgen når man står op.

Elkedlerne er ingen undtagelse for nye smarte funktioner og nu kan du endda få elkedler der kan startes fra din telefon. Det vil altså sige, at du kan ligge i din seng og snooze en ekstra gang, mens vandet til din morgenkaffe eller the alligevel koger en omgang og bliver klar til når du får sat fødderne ud over sengekanten. Man er vel lidt magelig.

Comments are closed.