infoboks

Så er det endnu engang blevet gavetid, men som altid er valget svært. Som ansvarlig for gaveuddeling i et firma er det ikke blot én, men derimod mange personer, der skal findes gaver til. Det kan være en udfordring, men hvad end I ønsker at dele ud til kunder, medarbejder eller øvrige, er reklamegaver et sikkert valg. Samtidig er det en rigtig god marketingsstrategi, da I kan få jeres logo vidt omkring, samtidig med at I gør noget for at glæde andre. Det er da at slå to fluer med et smæk. Læs med her og få inspiration til forskellige firmagaver med tryk

Smart opbevaring

I tænker det måske ikke umiddelbart, men papirposer kan være en helt perfekt gave. Den kan bruges igen og igen, og sender samtidig et miljøbevidst signal. Hvis det er sådan i ønsker at brande jeres virksomhed, hvad der selvfølgelig giver rigtig god mening for mange, er papirposer med tryk et optimalt valg. Samtidig bliver de typisk brugt til eksempelvis at handle ind med og kommer derfor vidt omkring. Det er god marketing. Det kan også være, at I ønsker at give nogle større gaver, men tænker at opbevaring er en god idé. I så fald kan i overveje firmagaver med tryk såsom rygsække eller trolleys. Alt sammen kan findes på IGO Produkt.

Den unikke gave

Der findes selvfølgelig også rigtig mange andre typer af firmagaver med tryk end netop gaver med fokus på opbevaring. Eksempelvis kan I give sjove gaver såsom fidget spinners eller spil. Unikke gaver som ikke alle kan prale af at have modtaget. Dette er således en god måde at skille sig ud som virksomhed. Alternativt kan I også overveje firmagaver med tryk, der har børn som målgruppe. Såsom børnetøj eller madkasser. Hvilke firmagaver med tryk der passer jer bedst, handler selvfølgelig meget om jeres målgruppe. Hvis jeres målgruppe er i den yngre kategori, kan I også overveje kasketter – den helt optimale sommergave, der om noget formår at vise jeres logo frem.

Det arbejdsrelaterede valg

Måske bliver disse idéer lidt for friske for jeres smag, og I ønsker at gå en mere klassisk vej. En god idé kan være at give ting, der kan bruges direkte i arbejdsregi. Noget der kan tages i brug ofte, og som ikke kommer til at ligge og samle støv i skuffen. Det kan eksempelvis være ting såsom kuglepenne og notesbøger. Alternativt kan i overveje musemåtter, lommeregnere, linealer eller lignende. Der er masser at tage fat på i denne kategori af firmagaver med tryk, og disse gaver vil garanti blive taget i brug hurtigt.

Comments are closed.