infoboks

Sommerferien nærmer sig og ovenpå 2 år, hvor det har været umuligt eller i hvert fald meget usikkert at rejse, er der rigtig mange danskere, der søger udenlands i år. Rejsebranchen melder om stor efterspørgsel og man skal være ude i god tid, for at være sikker på at få noget at vælge imellem.

Få hjælp til at vælge

Det kan være svært at bestemme sig for, hvad der skal vælges. Her er det rart med lidt hjælp og det er der heldigvis råd for, se her. Ved at bruge Corendon.dk kan du nemt og overskueligt afgrænse, så det kun er de rejsemål og tilvalg, du specifikt er interesseret i, der kommer frem.

Alt lige fra budget, muligheder for måltider og tilbud til børn kan vælges til og fra her.

All inclusive

Rejser du med børn, kan der være mange fordele ved at vælge et decideret børnehotel. Uanset om det er en helt lille baby, småbørn, større børn eller teenagere, så er der tilbud for en enhver smag på sådanne hoteller. Og det kan være meget værd, at der eksempelvis er all inclusive.

Hvis der vælges all inclusive er man sikker på, at udgifterne ikke løber løbsk. Ved at vælge dette koncept er alle måltider, snacks, drikkevarer og is med i prisen. Der kan være undtagelser, fx særlige restauranter på hotellet, specielle drinks, osv. men det bliver der altid gjort opmærksom på, så det ikke er til at tage fejl af.

Børnepasning

Et andet koncept, som børnehoteller tilbyder, er faktisk børnepasning. Det kan lyde lidt skørt, for hvem tager lige på ferie for at få deres børn passet. Her er det vigtigt at huske på, at børnepasning ikke er nogen straf, men et supersjovt tilbud for børn i forskellige aldre.

Der er børneklubber, hvor børn på samme alder mødes med de ansvarlige, typisk unge mennesker, der elsker børn og som har en masse sjove idéer. Så er de sammen nogle timer, hvor de tegner, danser, leger, eventuelt tager på udflugt, osv. osv.

Børnepasning for helt små børn er også en mulighed. Forestil dig, at du er afsted med børn i 3 forskellige aldersgrupper. Den ældste vil gerne ud og opleve byen, den mellemste vil gerne stå på vandski og den yngste er alt for lille til nogen af delene. I sådanne tilfælde kan det være smart nok, at man kan lade det yngste barn passe nogle timer, så de støre børn også kan få lov at bestemme lidt og have mor og far for sig selv.

Comments are closed.