infoboks

Der bliver konstant designet og udviklet nye gadgets, hvoraf nogle er smartere end andre. Nogle er groft sagt spild af penge og blot et mislykket resultat af en god idé, mens andre kan gøre din hverdag nemmere og øge din livskvalitet. Det er især i hjemmet, at vi kan have glæde af gadgets, men det kan altså være svært at finde rundt i, hvilke der er brugbare og pengene værd. I denne artikel ser vi på fem fede gadgets, som du med fordel kan anskaffe dig.

#1 Smarte kodelåse til døren

Smarte kodelåse til døren hører til blandt de mest trendy og populære gadgets til boligen lige nu.

Det bliver mere og mere almindeligt, at folk vælger at få opsat en elektronisk dørlås, da disse gør det muligt at låse døren med en brik i stedet for en nøgle. Desuden kan du åbne døren med din smartphone, hvilket betyder, at du, uanset hvor du befinder dig, har mulighed for at styre din dørlås. Med disse smarte låse er det også meget sværere for indtrængere (indbrudstyve) at bryde ind i dit hjem. Det er altså en super smart gadget.

#2 Vækkeur med lys i

Med et vækkeur med indbygget lys får du en god og rolig start på dagen, da du vågner på en behagelig måde. Dette skyldes dels det behagelige lys i vækkeuret, hvor lysstyrken gradvist øges, samtidig med at alarmen vækker dig. Du slipper altså for at blive vækket med et sæt på en stressende måde.

#3 Voksen badebalje

Er du en af dem, der elsker at tage et dejligt karbad efter en lang dag, men hverken har plads eller råd til et klassisk badekar? Så har vi løsningen til dig. Med en voksenbadebalje har du nemlig mulighed for at tage et langt og varmt karbad og nyde godt af den afstressende og beroligende fornemmelse, der følger med.

Der er nemlig stor forskel på en afslappende aften i en badebalje med et glas hvidvin og en god bog, og så et brusebad, hvor det varme vand slipper op efter fem minutter. Med en badebalje har du imidlertid rig mulighed for at tage et langt bad.

#4 Kugledyne

Med en kugledyne har du mulighed for at sove trygt og behageligt, grundet de mange kugler som dynen indeholder. Disse tynger dig ned i sengen, og hjælper dig med at sove dybere, samtidig med at du afstresses.

Der findes forskellige vægtklasser, så du kan finde den helt rette dyne, der passer til dig. Dette betyder, at du er sikret en god og behagelig nattesøvn hver nat.

#5 Dørklokke med kamera

En dørklokke med et indbygget kamera giver dig mulighed for at se, hvem der står ved din hoveddør. Dermed har du altid mulighed for at se, hvem der ringer på gennem din smartphone, som din ringeklokke vil være tilsluttet.

Comments are closed.