infoboks

Indimellem har vi tendens til at købe de gaver til andre, som vi egentlig selv ønsker os. Men måske er det ikke den bedste løsning, når du skal købe en romantisk gave til kæresten. Så er det måske nødvendigt med lidt ekstra inspiration, så du ikke ender med at købe den nyeste gadget, du i virkeligheden selv drømmer om.

Se verden gennem hendes øjne

Så hvordan skal du bære dig ad med at vælge den perfekte gave? Det kræver, at du kan sætte dig i hendes sted og se verden gennem hendes øjne for et øjeblik. Hvis I har været sammen længe, kender du måske hendes smag i smykker eller ved præcis hvilken taske, hun ønsker sig. Så behøver det ikke at være svært at købe en gave. Hvis du er usikker på, hvad der vil falde i hendes smag, eller hvis din kæreste ikke er typen, der bruger en masse accessories, må du tænke lidt mere kreativt.

Hvis du er i det romantiske hjørne, kan du overveje et gavekort til den lille lokale restaurant, som I har snakket om, men aldrig fået besøgt. Eller hvis din kæreste trænger til lidt forkælelse, kan du forære hende en ansigtsmassage eller et helt spa-ophold. Der er masser af muligheder for at bruge fantasien og finde en gave, som hun vil sætte pris på.

Skab minder for livet

Hvis du og din kæreste er til oplevelser og eventyr, kan du give hende en gave, som vil blive et minde for livet. Giv hende et faldskærmsudspring eller en flyvetur i en varmluftsballon. Hvis I foretrækker begge ben på jorden, kan I tage på pizzakursus sammen eller lære at lave jeres yndlingsbolsjer. Der er alverdens muligheder, når der er tale om ”oplevelsesgaver” og det er sjældent de ikke går rent hjem, når der skal findes en god, personlig og unik gave.

Kun fantasien og din kærestes personlighed og smag sætter grænsen, når du skal finde en helt særlig og personlig gave. Så tænk dig om når jul, fødselsdag og andre mærkedage nærmer sig. Fald ikke i den sædvanlige fælde, men husk på hvad din kæreste faktisk kan lide. De bedste gaver er de mest personlige og dem, der vil blive husket i mange år fremover.

Det kan også anbefales at ”tage noter” i løbet af ordet og gøre dig tanker om den perfekte gave, hvis du virkelig vil ramme plet. Ofte kan du få nogle hint til hvad han/hun ønsker sig, og så er det bare med at få skrevet ned – måske ikke direkte hints, men små ting, hvor du fornemmer han/hun kan lide noget, som kunne være en ide at købe til gave.

Comments are closed.