infoboks

Black Friday finder sted dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving – det vil sige fredagen efter den fjerde torsdag i november. Black Friday var til at starte med en amerikansk højtid, men den har med tiden bredt sig ud over hele verden, hvor forbrugere i mange lande kan få glæde af de gode tilbud, dagen tilvejebringer. Der er mange ting, man kan spare penge på til Black Friday, men et af de mest populære steder at spare penge er på elektronik. Her er der nemlig mulighed for at få store rabatter, som ellers sjældent er tilgængelige. Nedenfor kan du læse mere om, hvilket elektronik du skal gå efter, hvis du vil spare rigtig mange penge på Black Friday. Du kan også læse mere om gode BF tilbud online, så du er klar til den store dag.

TV’er

Der er næsten tradition for, at elektronikforhandlere sætter fladskærme ned til helt utrolige priser på Black Friday. Vil du gerne redde dig et nyt TV, kan du derfor med fordel vente til denne dag med at købe et. Der er ofte mulighed for at købe en fladskærm helt ned til halv pris.

Mange elektronikforhandlere har såkaldte køtilbud på fladskærme. Det vil sige, at de sælger dem så billigt, at det vil lokke mange kunder til butikken på dagen. Vil man have en rigtig billig fladskærm, kan det derfor godt betale sig at forberede sig lidt på forhånd og gøre sig det klart, præcis hvad man vil købe, inden man tager hen til butikken.

Meget af salget til Black Friday foregår desuden online. Mange butikker har således også rigtig gode tilbud i deres webshops, hvor man kan gøre sig forhåbninger om at få fingre i lækre varer uden at skulle stå i kø eller opholde dig i overfyldte butikker.

Spillekonsoller

En anden slags elektronik, det ofte godt kan betale sig at købe på Black Friday, er spillekonsoller. Konsollerne er i mange tilfælde dyre, når de sælges til normalpris, så går man og drømmer om en ny PlayStation eller Xbox, kan det altså godt betale sig at vente til Black Friday med at investere.

Lige netop når det kommer til spillekonsoller, kan man ofte være heldig at finde forskellige former for pakketilbud, hvor der eksempelvis følger et eller flere spil med konsollen gratis. I andre tilfælde sættes prisen på spillekonsollerne bare ned.

Også spillekonsoller kan fungere som såkaldte køtilbud, der har til formål at lokke kunder til butikkerne. Også i dette tilfælde kan det derfor være en fordel at gøre sig det klart, hvad man vil købe, inden man ankommer til butikken. Så er der selvfølgelig altid mulighed for, at man bliver fristet undervejs, men med god forberedelse kan man bedre sikre sig, at man i hvert fald kommer fra butikken med det, man ønsker sig.

Smartphones

Til sidst er en type af elektronik, der er gode muligheder for at spare penge på til Black Friday, Smartphones. Mange drømmer måske om den nyeste iPhone, men synes normalpriserne er for høje.

Black Friday er i mange tilfælde en af de eneste muligheder for at spare penge på Apple produkter. Derfor er det også en god idé at holde godt øje med elektronikforhandlerne til Black Friday, hvis man ønsker sig en iPhone, Macbook, et Apple Watch eller en ny iPad. Disse tilbud er dog ofte nogen, der for alvor trækker kunder og er populære, så i nogle tilfælde skal man være ret heldig for at få fingre i disse produkter. Men med lidt forberedelse og velvilje kan det godt lade sig gøre. Det er naturligvis også muligt at finde gode tilbud på smartphones af andre mærker end Apple.

Comments are closed.