infoboks

Er du på jagt efter den ideelle gave til gameren? Det kan ikke altid være nemt at finde en god gave, særligt ikke hvis du ikke selv bruger flere timer om dagen bag skærmen. Herunder får du en række forslag til, hvad du skal give gameren i forbindelse med fødselsdag e.l.

Gaming bliver mere og mere populært, efterhånden som e-sport bliver anerkendt som værende en reel sportsgren. Af samme årsag kender du med garanti en, der er vild med gaming.

Står du i den situation, at du skal finde en god gave til en gamer i din familie, vennekreds eller noget helt tredje, får du herunder en række tips til gaver, der med garanti vil vække glæde, hvis den foræres til en, der sidder flere timer om dagen foran en skærm.

#1: En ny gamermus

En mus er ikke bare en mus. Der findes masser af varianter, og den du bruger, når du er på arbejde, er ikke den, der er det oplagte valg, når du skal spille Counter-Strike eller World of Warcraft.

Der er stor forskel på de forskellige computermuse, men det vigtigste er, at den har en god sensor, er behagelig at betjene, og at den har de rigtige knapper, der kan kan programmeres, så de får den rigtige indstilling. Af samme grund er en gamermus blandt de mest populære gaveideer hos gameren.

#2: En ergonomisk kontorstol

Det er vigtigt, at man sidder ordentligt, når man bruger flere timer om dagen bag skærmen. Det kan faktisk have en skadende effekt på kroppen, hvis ikke den anvendte stol understøtter kroppens opbygning.

Du kan derfor med fordel investere i en ny stol, der har fokus på ergonomien, så du kan være sikker på, at gavemodtageren sidder ordentligt, når han eller hun giver sig i kast med en ny, timelang gaming-session.

#3: Skærmbriller

Det kan have negative konsekvenser for øjnene, hvis man kigger for lang tid ind i en skærm hver dag. Det er der heldigvis råd for. Med et par skærmbriller vil øjnene bliver skånet for det blå lys, der kommer fra skærmen, samtidig med at det vil være mere behageligt at sidde i lang tid foran skærmen.

#4: Et gaming-headset

En væsentlig del af oplevelsen, når man gamer, er at kunne kommunikere med dem, man gamer med. Det er kun muligt, hvis man har et headset eller en mikrofon, og her er det oplagt at anvende et headset, der er beregnet til gaming.

De fås i mange varianter, og nogle modeller er dyrere end andre. Det ændrer ikke ved, at det kan højne oplevelsen, når man gamer, hvis det headset man benytter er af god kvalitet.

Mangler du inspiration?

Hvis ikke ovenstående ideer var nok, kan du finde mere inspiration ved at kigge på gaveideer til alle, der er af samme køn og alder, som den person du skal give gaven til. Typisk er det ikke udelukkende gaver, der relaterer sig til gaming, der vil vække glæde.

Comments are closed.