infoboks

Du kan mærke spændingen. Du har modtaget en mail med besked om, at din pakke er ankommet til dit lokale posthus. Du griber fat i cyklen og er ved at skride i svingene, da du iler afsted. Din bedste kammerat er på trapperne, men du bliver nødt til at hente denne kasse, med de fedeste gadgets som du har bestilt. Han skal se dem, så du kan prale og han med det samme ønsker at eje det samme. Er der noget federe end at vise noget frem, som andre kan måbe over? Nej vel? Så hvilke gadgets er de vigtigste som du skal have i postkassen næste gang? Se med her.

En øl-køler til haven

Kender du irritationen ved at have vennerne ovre til øl i haven, men du hele tiden skal rejse dig og hente kolde øl. Det er som om du aldrig sidder stille og kan hygge dig. Så skal du eje denne øl-køler til haven. Den skal ikke bruge strøm, den holder øllen kold og kan opbevare 24 øl samt en flaske vin. Dine venner vil elske dig for det. Og mere til.

Hængelås med fingeraftryk

Du er efterhånden begyndt at erkende det. Mænd har en evne til at smide ting væk, hvor systematik langt fra spiller en stor rolle. Med denne smarte hængelås er du fri for at skulle holde styr på små nøgler, der får sig forlagt alle mulige steder. Hvis dit barskab skal holdes lukket for dine roommates, så er denne løsning perfekt. De kan ikke stjæle nøglen fra dig og vil samtidigt blive misundelig på denne gadget. Den oplades med USB og kan medbringes overalt. Måske du har taget et større lån, hvor du købte værdifulde ting, som skal låses inde, så er denne løsning optimal. Gav dette dig en ide, så find lån trods rki og giv hængelåsen mening.

Badebalje til voksne

Har du altid drømt om et badekar? At ligge i det varme vand med en kold øl i hånden med lækkert musik i baggrunden. Det er den ultimative måde at slappe af på. Hvis du er ung og studerende er det dog næsten med stor sikkerhed, at du ikke ejer et badekar. Derfor er dette den optimale løsning for dig med lidt plads, med som stadig sætter en dyd i afslapning. Denne badebalje er nem at rengøre og der medfølger en lille kurv, hvor du kan opbevarer sæbe eller alle dine badeænder. Dette er din store mulighed for at give din etværelseslejlighed en herskabsfølelse.

Comments are closed.