infoboks

Stuen er et af de vigtigste rum i vores hjem. Det er rummet der bliver brugt flest vågne timer i, i hvert fald for de fleste af os danskere. Vi bruger nemlig mange timer på at slappe af på sofaen og se TV eller andre streamingtjenester.

Stuen er også rummet hvor vi oftest opholder os når vi får gæster. Skal der hygges med vennerne, nydes en øl, så gøres det ofte i stuen, medmindre det er sommer i Danmark og vi kan nyde terrassen.

Da vi bruger så mange timer i stuen, er det også et af de vigtigste rum, når det kommer til indretning. For hvem er du som person og hvordan vil du gerne have at din stue skal se ud? Hvilket indtryk vil du gerne give til dine gæster? Er du et mærkedyr der kun vil have møbler fra dyre brands som fx HAY, eller er du fuldstændigt ligeglad med hvilke brands dine møbler har? Kan du lide det simple og stilrene look, eller er du mere til en anderledes og farverig indretning?

Uanset hvad, så er der masser af inspiration at hente online på hjemmesider om stue indretning. Herunder får du et par gode eksempler på møbler der kan pifte din stue op.

En blå sofa

Er du træt af den almindelige og kedelige grå eller sorte sofa? Så kan du vælge at pifte stuen op med en farverig sofa.

Du kan finde flotte blå, gule eller røde sofaer. Udover farveudvalget er der også mange muligheder for at vælge en helt unik sofa der passer til din stue, hvad end du skal bruge en hjørnesofa eller en minimalistisk sofa til den mindre stue.

Marmor sofabord

Det er blevet ekstremt moderne med marmorborde, det gælder både som sofabord, men også som spisebord eller hjørnebord.

Udvalget af marmor sofaborde er enormt, så du vil uden tvivl kunne finde et der matcher dine ønsker. Der findes både runde, firkantede og aflange marmor sofaborde, derudover finde høje og lave borde. Skal det være klassisk så kan du vælge hvidt eller sort marmor, skal det være lidt mere farverigt så er grønt marmor et rigtig godt valg.

Vil du have mere inspiration kan du klikke her og se 10 flotte marmor sofaborde der er udvalgt af stueindretning.dk

Lænestol med skammel

Har du en større stue og har du et tomt og kedeligt hjørne som mangler lidt liv? Så kan du vælge at købe en lænestol med skammel, det giver lidt fyld, samtidig med at du kan bruge det som et hyggeligt hjørne til at nyde en god bog.

Du kan også vælge et lille hjørne marmorbord ved siden af lænestolen med en lille lampe for at gøre det ekstra hyggeligt.

Der er masser af muligheder for at indrette en stue der passer til dig. Du kan evt. besøge Stueindretning.dk, hvor du får konkrete tips og tricks til at indrette en fed stue. Der er anbefalinger af møbler og pynteting der giver en hyggelig stue.

God fornøjelse!

Comments are closed.