infoboks

Elsker du gadgets men er du træt af at der ikke findes noget i den mere feminine afdeling, så er der nu gode nyheder til dig. Hvis du bare hører ordet perlearmbånd, er det ret sikkert ikke noget du i første omgang vil forbinde med gadgets, men tro det eller lad være – der er rent faktisk en kobling imellem disse to ting. 

Få styr på stilen og tilføj en skvis energi og selvværd 

Ordet gadget er for de fleste et ord der er forbundet med elektronisk udstyr der kan noget som skaber en ”wauw hvor sejt” -følelse og det er netop det vi skal huske når vi nu skal se på koblingen mellem gadgets og perlearmbånd for nok er der ikke noget batteri eller andet udstyrsstykke som sådan ved et perlearmbånd, men der er en mulighed for at blive blæst bagover, når du finder ud af hvad disse smukke perlearmbånd fra LÉ MOSCH kan gøre for dig. 

Hvis du er lidt træt af at der ikke rigtig er nogle feminine gadgets derude, så er denne nyhed ret sikkert en god én af slagsen for dig, for med perlearmbånd af de helt rigtige perler kan du skabe energi, selvværd og mange flere ting ved at bære det på dine håndled i løbet af dagen.  

Støt kvinder i Nepal når du køber smukke perlearmbånd 

Når du tjekker webshoppen ud fra LÉ MOSCH, møder du først og fremmest en webshop der er fyldt med de fedeste accessoires i alverdens afskygninger. De er allerede kendte for deres gode kvalitet af alt hvad de sælger og samtidig kan du finde det hele til priser der ligger langt under hvad der giver mening for det stykke arbejde der er lagt bag at finde de rigtige materialer, designs og ikke mindst producent.  

Når køber de smukke perlearmbånd får du et stykke håndlavet smykke hvor der er lagt en masse tanker bag, men for at det ikke skal være nok, så sørger du også for at støtte kvinder i Nepal til en mere ligestillet kultur og bedre levevej.  

Du kan læse meget mere om hvad det indebærer når du handler et håndlavet perlearmbånd på webshoppen, hvor du også kan læse dig klogere på hvad de forskellige armbånd kan skabe for en ”wauw, det er sejt” -følelse for dig. 

Et armbånd til dit stjernetegn 

For at nævne nogle af de ting der er med til at gøre disse armbånd ret så unikke er, at de kan bidrage til en bedre, mere positiv livsstil for dig selv. Du har sikkert hørt om de populære magnetarmbånd der kan hjælpe med en bedre livskvalitet og dette her ligger ikke fjernt fra. 

F.eks. kan du finde sten der arter sig godt til et bestemt stjernetegn. Grunden til dette er, at man som en bestemt stjernetegn har bestemte livsudfordringer og styrker. Man siger at en person der er født i jomfruens tegn, har tendens til at elske systemer, mens stenbukken kan være lettere stædig når først man ved at man har ret.  

Der findes styrker og svagheder for enhver type og derfor er det let at kunne sige at en vis sten passer til en vis person, men det betyder ikke at det så kun er personen af et specifikt stjernetegn der kan få glæde af det armbånd man har forelsket sig i. 

Stenene har forskellige farver og det kan være at du har forelsket dig i en farve som muligvis ikke er rettet mod dit stjernetegn, men der kan følge andre goder med end bare det som det tiltænkte stjernetegn kunne have gavn af og du kan derfor sagtens bære et armbånd som du har fundet ud fra at det passer bedst til din stil og dine normale outfits.  

Comments are closed.