infoboks

Du kender det godt. Den søde tand begynder at røre på sig, og lysten til noget lækkert melder sig. Men hvad skal du finde på? Med de rette gadgets kan du lave masser af lækre ting og sager, når munden løber i vand, og sulten efter noget lækkert melder sig. I denne artikel har vi samlet de bedste gadgets til at tilfredsstille den søde tand med.

Smoothie blenderen

Når du har lyst til noget lækkert, er det svært at komme udenom smoothie blenderen. Smoothies er både lækre og forfriskende, og samtidigt behøver de ikke at være usunde – tværtimod kan du lave en rigtig sund smoothie, hvis det er det, du vil. Smoothies giver dog også mulighed for at lave masser af lækre kombinationer, der er knap så sunde; det kunne f.eks. være en smoothie baseret på vaniljeis. Mums!

Der findes masser af smoothie blendere på markedet. Er du i tvivl om hvilken, du bør vælge, kan du evt. læse den bedste smoothie blender test, hvor forskellige blendere testes på en lang række parametre. På den måde sikrer du dig, at du får en god smoothie blender.

Vaffelmaskinen

Er du vild med vafler, vil du elske en vaffelmaskine. Med en vaffelmaskine kan du se frem til lækre og velsmagende vafler, der ligesom smoothies kan laves i mange forskellige variationer. Det gælder ikke mindst det tilbehør, du kan spise til vaflerne. Også her er vaniljeis et sikkert valg, og det samme gælder både sukker og syltetøj. Her gælder det blot om at lade fantasien råde – der er masser af lækre muligheder, når det kommer til vafler!

Popcornmaskinen

Hvis der er dømt filmaften eller videomaraton, er både smoothies og vafler også et hit. Skal den helt rette biografstemning rammes, er det imidlertid svært at komme udenom popcorn, og med en popcornmaskine kan du nemt lave dine helt egne popcorn. Husk at tilsætte masser af salt og evt. lidt smør – så bliver både popcornene og filmen endnu bedre!

Chokoladefontænen

Chokoladefontænen er er sikkert hit hos dig, der er vild med chokolade. Her kan du dyppe alt fra frisk frugt til lækre skumfiduser i et springvand af chokolade, og du vælger selvfølgelig selv hvilken slags chokolade, du vil bruge til formålet. Nok engang er vaniljeis også et hit – kombiner det med den flydende chokolade og få en smagsoplevelse, som du og din søde tand sent vil glemme!

Comments are closed.