infoboks

I dag er der langt flere muligheder for at finde sit livs kærlighed, end det var tilfældet før i tiden. Med de mange dating apps til din telefon kan det gøres direkte fra sofaen, mens du ser film eller læser en god bog. Vi har listet nogle af de mest anvendte apps i artiklen.

Der findes et hav af forskellige apps, som hjælper dig til at finde din eneste ene, hvis det er dét, du er på udkig efter. Leder du efter noget mere casual, findes der også apps til det. Herunder finder du en liste over de bedste dating apps, du kan gøre brug af, når du skal finde dit livs kærlighed.

#1: Tinder

Tinder behøves formentlig ingen nærmere introduktion, da det er den absolut førende dating app på markedet. Det er en lokalitetsbaseret app, hvilket betyder, at du kan vælge et afgrænset geografisk område, hvorefter du får vist singler, der anvender app’en, og som befinder sig inden for det valgte område.

Det er nemt at komme i gang, da Tinder lader dig logge ind via din Facebook profil. Det vil også sige, at den anvender de billeder, du har på Facebook, omend du selv kan vælge, hvilke der skal vises på din profil. Det gør i øvrigt, at det er mere vanskeligt at oprette fake profiler, hvorfor du i langt de fleste tilfælde kan stole på, at de profiler der bliver vist, er ægte. Du kan foruden Facebook tilmelde dig via dit telefonnummer.

Tinder fungerer ved, at du swiper med fingeren til venstre eller højre. Hvis du swiper til højre, giver du profilen et like, mens du afviser vedkommende, når du swiper til venstre. Hvis du er virkelig tiltrukket af en profil, kan du give ham eller hende et superlike.

Hvis en person du har liket også liker dig, opstår der et match. Du får en notifikation på din telefon, om at du har fået et match, og I kan derefter chatte sammen. Det er en sjov og anderledes måde at finde kærligheden på, omend det efterhånden er ved at blive mere reglen end undtagelsen.

#2: Match.com

Match.com er en datingtjeneste til dig, der vil have nemt ved at finde en person, du kan invitere på date. Den fungerer som andre dating apps, hvor du opretter en profil, skriver en profiltekst og leder efter din eneste ene blandt de mange profiler, der er oprettet i app’en og på hjemmesiden.

Du skal vælge Match.com, hvis du ønsker en nem og brugervenlig tjeneste, hvorigennem du måske kan finde din kommende partner. Du vil primært finde seriøse personer, som er på udkig efter en partner. Man må antage, at de fleste er seriøse, idet der opkræves brugerbetaling.

#3: Dating.dk

Dating.dk er en dansk dating app, hvorigennem du hurtigt og nemt har mulighed for at finde en person at matche med. Du downloader app’en, men registrerer dig via browseren, hvor du uploader profilbillede, skriver en introtekst og administrerer dine søgekriterier.

App’en fra Dating.dk egner sig til dig, der er på udkig efter et seriøst forhold. Du finder ikke bare one night stands, som du risikerer at gøre på Tinder. De profiler, der er herinde, er primært på udkig efter en kæreste, hvorfor denne app er til dig, som leder efter noget seriøst. Læs evt. også denne anmeldelse af Dating.dk app’en.

Comments are closed.