infoboks

Mange haveejere vil nok mene, at der er allerbedst at være i haven om sommeren. Det er der, hvor man for alvor rykker udenfor, og det er da også her, at temperaturen er mest behagelig. Der er så mange sjove ting, man kan lave i haven om sommeren, men faktisk er haven et herligt fristed hele året rundt.

Både børn og voksne kan hygge sig, lege og nyde livet ude i haven. Desuden findes der mange fede og skæve ting, som er særligt velegnet til at bruge udenfor.

Sjove gadgets til haven

Når sommerhumøret rammer den private have, er det tid til at finde nogle sjove gadgets frem. Det er også noget, som kan bruges som en underholdende gave til en glad haveejer. Det kan være alt muligt gøgl som for eksempel en ølkøler, der kan graves ned i haven. Så har du altid kolde øl. Det er bare at hive dem op af jorden.

Det kan også være nogle sjove ting, som er mere praktiske. Det kan for eksempel være en vandslange, som kan sprøjtes med med flere typer stråler. Eller hvad med en Tarzan-bane til ophæng imellem et par træer? Sådan en er der mange timers god underholdning.

Hvis den slags ting er lige noget for dig, så kan du finde mange flere her, hvor de har fundet de 5 bedste gadgets. Der skal nok være nogle af dem, som du kunne synes, var sjove at give i gave – eller at have selv hjemme i din egen have.

Havens største gadget

Man kan vel godt betegne en havetrampolin som en gadget til havebrug. Det er vel nok havens største gadget. Det er en mastodont af et underholdende stykke legetøj for både børn og voksne. Hvis du sætter sådan en op i haven, så kan du være sikker på, at den kommer til at være i brug hver eneste dag – og ikke kun om sommeren.

Du kan nemlig sagtens hoppe i en trampolin hele året rundt. Du får hurtigt varmen, når du bruger trampolinen, og skulle der ligge sne på den, så er det bare at feje det af, så er dugen klar til hop og spring.

Du kan vælge imellem flere forskellige typer af trampoliner. Det kan være en model, der står på ben, eller det kan være en, der er gravet ned i græsset. Der findes runde, firkantede eller ovale trampoliner, og de kan være af forskellig kvalitet.

Find rundt i trampolinmarkedet ved at læse diverse anmeldelser, og gå især efter at læse mere om dem, der er blandt de bedste i tests.

Selv om en trampolin primært er til at bruge for sjov, så bør du alligevel gå efter en model af en god kvalitet. Desuden skal der være styr på det sikkerhedsmæssige. Der kan nemt ske en ulykke på en havetrampolin, derfor skal sikkerheden bare være i orden. Det bliver trampolinen jo ikke minde sjov at bruge af.

Find den trampolin, der passer til dem, der skal bruge den, og til den have, som den skal stå i.

Comments are closed.