infoboks

Sommeren er endelig over os, og for mange danskere er sommeren ensbetydende med ferier og rejser i mange forskellige afskygninger. Og selvom det kan være helt fantastisk at rejse, kan planlægning af rejsen vække en del bekymringer. Der er rigtigt mange ting, du skal tænke over, når du planlægger ferien, og til tider kan det logistiske kaos forbundet med rejsen virke ganske uoverskueligt.

Heldigvis har vi i de seneste år kunnet hente rigtigt megen hjælp i vores smartphones, når det kommer til planlægning og afvikling af ferien. Med de rette rejsegadgets er din smartphone nemlig en guldgrube, og det kan godt betale sig at sætte sig ind i, hvilke smartphone gadgets, der er på markedet lige nu. I denne guide giver vi dig en håndfuld tips til, hvordan du får størst udbytte af din smartphone på charterferien, festivallen, bilferien, eller hvad sommerferien ellers måtte byde på.

Brug din smartphone i bilen

Hvis du er en af de mange danskere, der tager på bilferie i løbet af sommeren, er det helt essentielt, at du er udstyret med det rette biltilbehør til telefonen. En mobilholder til forruden er f.eks. uundværlig, hvis du vil bruge telefonen som GPS. Det samme er en billader, som lader telefonen op via bilens cigarettænder og sikrer dig, at du ikke løber tør for strøm midt på motorvejen.

I den mere avancerede ende af biltilbehøret findes et bluetooth car kit. Dette tillader dig at forbinde telefonen til bilens højtaleranlæg, således at du kan afspille musik fra telefonen og endda føre telefonsamtaler bag rattet fuldt lovligt. Skal du på bilferie, må det anbefales, at du undersøger sortimentet af biltilbehør til din smartphone, da de rette gadgets vil gøre køreturen væsentligt mere behagelig.

Musik til rejsen

Smartphones fungerer rigtigt godt som musikafspillere, hvis de vel at mærke spiller samme med de rette gadgets. Ønsker du at bruge din smartphone som musikafspiller i løbet af sommeren, f.eks. på strandture eller på festivaller, kan du investere i en bærbar bluetooth højtaler. Denne kan nemt kobles til din smartphone, og den giver dig mulighed for at nyde din yndlingsmusik i en super god lydkvalitet overalt.

En anden meget nyttig tilføjelse til din smartphone er et sæt bluetooth høretelefoner med noise cancellation. Noise cancellation er en teknologi, der aktivt reducerer de baggrundslyde, der er omkring dig, mens du hører musik. Dette giver dig en meget bedre musikoplevelse, fordi lyden går klarere igennem. Høretelefoner med noise cancellation er særligt gode til at blokere motorstøjen fra fly, biler og tog, og derfor er sådan et par høretelefoner en rigtigt god følgesvend på rejsen.

Altid strøm

En af de ting, man ofte glemmer at tænke på, når man planlægger rejsen, er opladning af elektroniske enheder, deriblandt smartphones. Stikkontakter ser forskellige ud rundt omkring i verden, og derfor er det ikke sikkert, at din sædvanlige oplader kan hjælpe dig, hvis du rejser ud i verden. Hvis du vil være sikker på at kunne lade din telefon op, kan du anskaffe dig en universel rejseoplader eller et rejseadaptersæt, som tillader dig at lade telefonen op i selv meget fjerne lande.

En anden ekstremt nyttig rejsegadget er en powerbank. Powerbanks kan lade din smartphone op overalt, og hvis du altid har en powerbank ved hånden, behøver du aldrig bekymre dig om at løbe tør, uanset om du står på festivallen, langt inde i skoven eller midt i en storby. Strøm er det allermest essentielle for at din smartphone fungerer optimalt, og du gør dig selv en stor tjeneste ved at overveje de forskellige muligheder for opladning af din telefon, inden du tager på sommerferie.

Comments are closed.