infoboks

Apple laver nogle lækre produkter, det er der absolut ingen tvivl om. De er veldesignede, ligner en million, og så er det utrolig smarte stykker gadgets, som man slet ikke kan lade ligge på bordet i ret lang tid af gangen. Der er dog den ene ulempe, at iPhones’ lækre design også er deres største fejl – de er nemlig meget udsatte, hvis man taber dem på jorden af den ene eller anden grund.

Det er hjerteskærende at se en iPhone skærm eller bagside, der er krakeleret som et spindelvæv, og derfor bør man bestemt også gøre sit for at beskytte den dyre telefon, som mange ikke kan undvære.

Find et lækkert og holdbart cover

Den bedste måde, man kan passe på sin iPhone, er naturligvis slet ikke at tabe den i første omgang. Dette er dog tæt på umuligt at undgå, når man bruger den i mange timer hver dag, og eftersom den er sårbar overfor slag og stød, så er et iPhone cover den eneste vej frem. Her findes der mange forskellige modeller i mange forskellige udformning og prisklasser, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der er dog ingen tvivl om, at det er dumt at spare på sit cover – det er trods alt det, der skal beskytte telefonen og ikke omvendt.

Der er rigtig mange, der vælger at købe deres iPhone covers i Kina, fordi det er billigt, og det er der som sådan heller ikke noget galt i – de er bare ofte ikke lige så holdbare, som dem man kan købe i Europa. Standarden er ofte anderledes i Kina, og hvis man virkelig har sin telefon kært, så bør man vælge et cover, der har bevist sit værd i test – også selvom de er dyrere i indkøbspris.

Smid et panserglas på skærmen samtidig

Når man alligevel er i gang med et købe et lækkert og holdbart cover, så kan man ligeså godt proppe et panserglas til skærmen ned i kurven. Panserglasset redder dig fra at skulle købe en ny skærm til din iPhone, hvis du taber den, og det er alle pengene værd – specielt, hvis man har en tendens til at være lidt klodset i sin omgang med telefonen.

Der er panserglas i mange prisklasser og kvaliteter, og igen bør man ikke spare på det udstyr, der skal beskytte ens iPhone – det er alle pengene værd, hvis de redder telefonen bare én gang.

Comments are closed.