infoboks

Hvis der er noget, drengerøve elsker, så er det gadgets. Det er et fact! Men når det er sagt, så er det langt fra alle gadgets, der egner sig lige godt til alle jer drengerøve. Derfor har vi været på udkig efter de mest ikoniske drengerøvsgadgets til dig, der gemmer – eller ikke gemmer – på din indre drengerøv. Her har vi fundet 4 gode bud på den ultimative drengerøvsgadget!

Skyd løs med en luftpistol

Drengerøve og håndvåben går perfekt hånd i hånd. Og med en luftpistol kan du se frem til at plaffe løs til højre og venstre samtidig med, at du opnår uanede mængder af street credit fra dit slæng!

Der findes forskellige slags luftpistoler, og så længe, at du vælger en luftpistol med en kaliber på 4,5 mm eller lavere, er det tilladt at eje luftpistolen uden tilladelse fra politiet. Dog gælder det, at mindreårige skal have tilladelse fra politiet.

Kom i stødet!

Der er nærmest ingen grænser for hvor meget sjov og spas, du kan få med et stødbånd! Et eksempel kunne være, at du og gutterne monterer stødbånd på hinanden, og efterfølgende spiller en fodboldkamp eller lignende. En anden mulighed kunne være at medbringe stødbåndet til polterabend – blot ansigtsudtrykket på gommen, når han opdager stødbåndet, er det hele værd. Og så er det altså ret underholdende at se en mand drikke en øl, mens han får stød!

Drik dig i hegnet med beer pong

Apropos øl, så har alle rigtige drengerøve selvfølgelig sit eget beer pong spil. Beer pong er vel nærmest definitionen på en drengerøvsagtig måde at drikke dig og dine venner i hegnet på. Overvej evt. at kombinere det med stødbåndet – så skal du bare se løjer! Spil, øl og stød – hvad mere kan en rigtig drengerøv ønske sig?!

Fjern tømmermændene med et tømmermandsglas

En ting, som selv den mest hardcore drengerøv til gengæld ikke ønsker sig, er tømmermænd. Men bare rolig – der findes selvfølgelig også en drengerøvsgadget, der nemt fjerner dine tømmermænd. Her tænker vi selvfølgelig på det fantastiske tømmermandsglas, hvor du udenpå glasset finder 7 fremragende opskrifter på tømmermandscocktails, der nok skal få dine tømmermænd til at forsvinde som dug for solen. Opskrifterne er sågar markeret, så du kan se, hvor meget der skal i af hver ingrediens.

Med tømmermandsglasset kan du bare give den gas – glasset sørger for, at du nok skal komme igennem dagen derpå!

Comments are closed.