infoboks

For mange er dagen, hvor man fylder 18 år, den absolut vigtigste fødselsdag i deres liv. Man fejrer, at man endelig er voksen og, at man for alvor kan gøre hvad man vil. For nogle er det et spørgsmål om frihed, for andre er det et spørgsmål om at kunne stemme, og for andre igen er det et spørgsmål om at kunne komme bag rattet i en bil uden ledsager.

Under alle omstændigheder er det en stor ting at fylde 18 år – og det skal naturligvis fejres. De fleste unge holder både stor fest for deres familie og venner, nogle gange adskilt, andre gange sammen. Det betyder ofte fest og farver, som man sent vil glemme.

Men hvad giver man i 18 års gave til en ung person på sådan en vigtig og festlig dag? Vi har her fundet 3 gode gadgets, som med garanti vil falde i god jord, hos fødselaren, der interesserer sig for sådan noget.

Lad dem fortsætte festen med en bluetooth højtaler

De fleste elsker musik – og især unge lytter hele tiden til det. Når de er på farten, spiller musikken gennem høretelefonerne. Når de er derhjemme, brager det ud gennem højtalerne. Og når de er på stranden med venner, skal de helst have en bluetooth højtaler med.

Derfor er en god bluetooth højtaler, der spiller musik i høj kvalitet og som samtidig holder strøm i lang tid, en oplagt gaveidé.

Lad dem træde ind i de voksnes rækker med et flot ur

For mange skal en 18 års gave have en eller anden form for betydning. Hvis du deler denne holdning, kan det være en rigtig god idé at give den unge herre eller dame et fint ur, som de kan bruge henover de næste mange år.

Et elegant ur kan være en fantastisk måde at supplere sit outfit på, og samtidig virke mere voksen. Og hver gang modtageren tager uret på, kan han eller hun tænke tilbage på dig, der gav det i gave.

Giv et actionkamera til den kommende rejse

18 år betyder typisk, at man er lige omkring den alder, hvor det giver mening at holde et sabbatår. Flere og flere unge drager hvert år ud i verden med rygsæk og godt mod. De vender hjem med fantastiske oplevelser, bedre forståelse af andre kulturer og fornyet energi.

Hvorfor ikke give dem et actionkamera (eller bare et almindeligt kamera), som de kan tage med på rejsen. Dermed kan de dokumentere alle de fantastiske ting, som de har oplevet undervejs – og du kan følge med fra sidelinjen i ren og skær misundelse.

Comments are closed.