infoboks

De fleste af os har en mand i vores liv, som altid har svært ved at komme på ønsker til sin ønskeliste. Det kan være ens far, ens bedsteven, en bror eller ens kæreste.

Det kan være svært at finde på gaver til en mand, der har alt, og som ikke kan komme på nogen ting, som han ønsker sig.

Men her får du 10 forslag til, hvad du kan give som gave til en mand i dit liv. Det kan være, at du kan finde gaven til ham du elsker ved at læse her.

Køb en skjorte fra din mands yndlingsmærke

Nogle mænd går meget op i tøj og mærkevarer. Hvis du har en mand i dit liv, som går meget op i tøj eller mærkevarer indenfor tøj, så kan du fx købe en T-shirt eller en skjorte fra hans yndlingsmærke.

Men selvom at manden i dit liv ikke går op i tøj, så kan man stadigvæk købe tøj til ham. Selvom mange anser, at det kun er kvinder, der bliver glade for at få tøj og sko i gave, så er der rigtig mange mænd, der også bliver glade for at få de ting i gave.

Få ham til at dufte godt

En anden ting, mange anser, som noget kun kvinder går op i, det er deodoranter og parfumer. Men mange mænd bruger til daglig også deodorant eller parfume. Så mange mænd vil blive glade for at få en god deodorant eller en god parfume.

En gave til ham, som alle kan bruge

Et gavekort er også en god gaveide. Uanset om man er mand eller kvinde, så kan man næsten altid bruge et gavekort. Hvis din far, bror, bedsteven eller kæreste går meget op i fx haven, så kan du købe et gavekort til et byggemarked, som har mange ting til haven.

Du kan også købe et gavekort til en tøjbutik. Et andet forslag er et gavekort til en restaurant. Der er mange muligheder, når det kommer til gavekort.

En gave, der altid kan huskes

Du kan købe en oplevelse som gave. Det er blevet populært at give oplevelser i gave. Hvis det fx er en kæreste, som du giver gaven til, så kan det fx være en oplevelse for 2 personer, hvor det er noget, som du og din kæreste skal opleve sammen.

Men du kan også finde mange oplevelser, som kun er for en person, hvis du ønsker, at gavemodtageren skal have en oplevelse for sig selv.

Smykker til mænd

Det er blevet populært for mænd at gå med smykker. Der kan du fx finde mange smukke armbånd til mænd. Mange, der tænker på smykker, de tænker, at det er noget feminint, men de smykker som man kan få til mænd, de er langt fra feminine. Derfor kan du roligt købe fx et armbånd til din mand. Det kommer ikke til at se for ”piget” ud.

En gavekurv til din far

Du kan også give en gavekurv som gave. Det kan fx være til ens far, som måske har alt og som aldrig ønsker sig noget. Der er gavekurve, der er lavet i forvejen, som du kan købe, men du kan også lave din egen gavekurv. Det behøver ikke at være en kurv. Du kan sagtens bruge en papkasse, hvor du lægger tingene ned i. Der kan du købe din fars yndlingsprodukter såsom hans yndlingschokolade og sjove specialiteter. Denne gaveide kan selvfølgelig også bruges til alle mænd uanset, om det er ens far, mand eller bror.

En god bog til den læselystne mand

Hvis du har en mand i dit liv, som går op i at læse, så kan du købe en bog af hans yndlingsforfatter eller en bog indenfor hans yndlingsgenre. Du kan også købe en god bog, som du tror, der er noget for ham eller en bog, som du synes, at han skal læse.

Et abonnement på hans yndlingsblad

Hvis du kender en mand, der elsker at læse et bestemt blad, så kan du købe et abonnement til ham i gave på hans yndlingsblad. Ved mange blade kan man købe et abonnement på fx et par måneder og helt op til et år. Bladet bliver sendt med posten. Så undgår han at skulle ned og købe bladet hver gang, at det udkommer. Ofte er det også billigere med et abonnement end at skulle købe et blad hver gang, at det udkommer. Det kan ligefrem være, at han vil fortsætte med abonnementet, når det udløber.

Gaveideer til ham, der er glad for haven

Hvis du kender en mand, der elsker at gå i haven, så kan du købe noget til hans have. Det kan være, at han går op i, at hans haveredskaber er fra et bestemt mærke, så kan du købe et haveredskab fra det mærke. Det kan også være nogle blomster til haven eller en flot figur til haven. Hvis han har en lille fiskedam i haven, så er der mange sjove ting, som man kan købe til en fiskedam.

Køb noget til mandens hobby

Hvis du kender en mand, der går meget op i en bestemt hobby, så kan du købe noget til ham, som passer til hans hobby. Hvis han fx samler på noget, så kan du købe noget til hans samling. Det kan også være, at han går meget op i sjove gadgets, så kan du købe en sjov gadget til ham. Hvis han går op i en bestemt sport som fx cykling, så kan du købe nogle nye cykelbukser eller nogle nye cykelhandsker. Det kan også være, at han har et akvarium. Så kan du købe nogle nye fisk eller planter til akvariet. Denne gaveide afhænger selvfølgelig af, hvad manden går op i, og om han har en hobby.

Mange gode gaveideer til ham

Der findes rigtig mange gode gaveideer, når det kommer til mænd. Ved at researche på nettet, så kan man hurtigt få nogle gode ideer til en god gave. Når det kommer til at finde på en gave, så er det kun fantasien, der sætter grænser.

Comments are closed.